Гадже на Алисън Толман, любовен живот, срещи, нетно състояние

Алисън Толман е добре позната актриса, участвала в телевизионни предавания и филми като Fargo и Downward Dog.

Бързи факти

Пълно име Алисън Толман
Първо име Алисън
Фамилия Толман
Дата на раждане 18 ноември 1981 г
Възраст 39 години
Известен като актриса
Височина 1,68 метра
Град на раждане Хюстън, Тексас
Националност американски
нетна стойност 3 милиона долара

Толман Алисън Съпруг, гадже

Алисън Толман не е омъжена и в момента няма половинка. Тя се премести в Чикаго, Далас, с любовника си, с когото имаше почти десетгодишна връзка. Тя се вижда с дългогодишния си любовник Тим Маклийн, но сега не е известна друга информация. Двойката може да реши да премине връзката си към следващата стъпка и скоро да се сгоди, но тя е избрала да не го прави за момента.

 Алисън Толман

Алисън Толман (Източник: Google)Филми и телевизионни сериали с участието на Алисън Толман

Алисън Толман е свършила изключителна работа в телевизионни сериали и филми и остава постоянна в работата си. По-късно през 2009 г. тя се превъплъщава в образа на Манди в късометражния филм Хиляда коктейли и получава много внимание за това. Тя беше фантастична във филма от 2015 г. Пристрастен към Фресно, в който изигра ролята на Руби. Другите й филми включват Family, Krampus, The Sisters Brothers и The House.

 Алисън Толман

Алисън Толман (Източник: Google)

Тя е най-известна с работата си по телевизионни сериали. Тя изобрази Дженифър в телевизионния сериал I’, Sorry. Най-добрата й работа идва от Фарго, където описва заместник Моли Солвърсън. От 2014 до 2015 г. тя участва в телевизионна програма. Другите й телевизионни роли включват Hello Ladies, Archer, Review, Mad Dogs и Drunk History.

Уикито на Алисън Толман

Алисън Толман е родена на 18 ноември 1981 г., което я прави на 39 години през 2021 г. Тя е родена в Съединените американски щати, Хюстън, Тексас. Алисън е от американска националност. Тя не е много висока, средно 1,68 метра. Валерия Толман и Дейвис Толман са имената на нейните родители.

Нетното състояние на Алисън Толман през 2022 г

Алисън Толман има нетна стойност от 3 милиона долара към 2022 г и работи усилено от дебюта си. Тя обича кучетата си и е публикувала техни снимки в Instagram.

Популярни Публикации