Габриела Скори- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Етническа принадлежност, Кариера

Габриела Скори е знаменитост в YouTube, която изгради огромна база от фенове чрез своите видеоклипове в YouTube. Габриела Скори е създател на семейно-приятелския сатиричен уеб сериал в YouTube „The Skorys. Тя е по-добре позната като знаменитост в YouTube, която натрупа голяма база от фенове чрез своите публикации. Габриела Скори е създател на семейния приятелски сатиричен уеб сериал „The Skorys“, който се излъчва в YouTube. Научете повече за Габриела Скори Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Габриела Скори
Дата на раждане 13 януари 1995 г
Възраст 26 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число единадесет
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Професия YouTuber, Instagram звезда, писател
Държава елен
Височина 4 фута 11 инча (1,50 м)
Тегло 50 кг
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Братя и сестри Три (сестра Идън и братята Коул и Тайлър)
Twitter Габриела Скори в Twitter
Youtube Габриела Скори Youtube
Instagram Габриела Скори Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Габриела Скори

Габриела Скори е родена в САЩ на 13 януари 1995 г. Тя е на 26 години и е зодия Козирог. Цял живот е била обучавана вкъщи. Освен това тя започва да пише, когато е на около 11 години.

Височина и тегло на Габриела Скори

Колко висока е Габриела Скори? Скори е талантлив спортист, който е висок около 4'9 инча и тежи около 50 кг. Въпреки това, повече подробности за нейните гърди-талия-ханш, стил на обличане, размер на краката и т.н. ще бъдат полезни. Тя все още има кафяви очи и коса в същия цвят. Тя изглежда очарователна и шампанска.  Габриела Скори

Габриела Скори с приятеля си Източник: Instagram

Габриела Скори Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Габриела Скори? От професионалната си кариера като Youtube звезда и личност в социалните медии тя има доста добри приходи. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Габриела Скори се оценява на 1 милион долара. Освен това тя живее луксозен живот чрез доходите си.

Професионален живот и кариера

На 28 ноември 2009 г. Скори стартира своя канал в YouTube. Тя е знаменитост в YouTube и създател на семейния комедиен уеб сериал в YouTube „The Skorys“, който играе заедно с тримата си братя и сестри на уебсайта. Четирите братя и сестри също могат да се видят на TheSkorys, сайт в YouTube. Skory също така публикува The Pages of Red Diamond, електронна книга, и Awesomely Average, тийнейджърска хумористична история. Тя също има сайт в Instagram, @gabriellasplate.

Габриела Скори Гадже и срещи

Кое е гаджето на Габриела Скори? Тя е много поверителна за личния си живот и връзката си. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Също така знайте за Нетна стойност на Лиана Джейд, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации