Габриела Линдли- Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Габриела Линдли е популярна личност в социалните медии в Обединеното кралство, най-известна с канала си в YouTube. Влоговете на Габриела Линдли, снимките на грим и видеоклиповете за начина на живот в канала й в YouTube й спечелиха хиляди абонати. Научете повече за нетната стойност на Габриела Линдли, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Габриела Линдли
Дата на раждане: 01 юни 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram звезда, Beauty Vlogger
Държава: Англия
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 200 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Родно място Шефилд
Националност британски
образование Уейкфийлд колеж
Майка Джейн
Twitter Габриела Линдли в Twitter
Youtube Габриела Линдли Youtube
Instagram Габриела Линдли Instagram

Възраст и ранен живот на Габриела Линдли

Габриела Линдли е родена в Шефилд, Англия, на 01 юни 1994 г. По-късно обаче се премества в Лондон. Тя е на 26 години и е зодия Близнаци. Майка й също се казва Джейн. Завършила е музикален театър в Wakefield College, получавайки множество отличия. Габриела е собственичка на котка. Освен това любимото й шоу е „Pretty Little Liars“ и тя обича да слуша One Direction.

Височина и тегло на Габриела Линдли

Колко висока е Габриела Линдли? Габриела е постигнала 'перфектното тяло', включително до шест различни хирургични процедури, които е имала през последните 18 месеца. Тя носи очила. Въпреки това, тя все още не е разкрила мерките на тялото си пред обществеността. Тя има чифт лешникови очи и кафява коса. Освен това тя често носи очила.  Габриела Линдли

Габриела Линдли (Източник: Pinterest)

кариера

Габриела Линдли започна да качва видеоклипове в основния си канал, „velvetgh0st“, през 2013 г. Нейните видеоклипове първоначално се фокусираха върху красотата и модата, преди да започне да включва персонализирано съдържание. Публиката на Габриела прие добре нейните теми за обсъждане. Нейната база от фенове бързо нараства и тя бързо се превръща в един от най-популярните влогъри в Обединеното кралство.

През 2015 г. тя беше подписана с McDonald's, заедно с Оли Уайт, за да помогне за стартирането на канала, насочен към младите хора, „Channel Us“, който беше стратегия за ангажиране с по-млада демографска група. Gabby обяви сътрудничество с Primark, бюджетна марка за модна мода, по-късно през годината.

Колекцията от стоки за дома на Gabbie включва пастелно спално бельо, възглавници с пайети, светлини, триъгълни дизайни и тонове розово злато. Тя посети Sheffield Meadowhall Primark, за да рекламира продуктите и да се срещне с фенове. Тази нова линия беше хит и партньорството продължи с години.

Gabby стартира колекция от канцеларски материали с Primark през 2016 г. Бяха осигурени пастелни моливи, кутии за моливи, тетрадки и химикалки. Gabbie направи влоговете от 2016 г. по-интимни и честни.

Нейната значителна загуба на тегло се дължи на операции. Като дете тя е с наднормено тегло, което накърнява самочувствието ѝ. Операцията й помогна да си възвърне увереността, от която се нуждаеше, за да живее нормален живот.

Тя имаше променящи живота операции за повдигане на гърдите и липосукция. Поради тези открития нейната популярност пострада. Габи призна, че е бисексуална.

Габи е звезда в социалните медии и бивш член на училищен хор. Като най-обещаваща певица тя спечели мемориалния трофей на Айлин Даймънд. Тя все още записва и публикува кавъри. Габриела има личен канал в YouTube, наречен „Planet Gabb“. И двете медии я представят.

Габриела Линдли Нетна стойност 2022 г

Колко богата е Габриела Линдли? Тази сензация в YouTube може да е натрупала значително състояние благодарение на професията си. Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Габриела Линдли е 200 000 долара. Нейният канал в YouTube може да й спечели приличен живот.

Гадже и срещи с Габриела Линдли

С кого се среща Габриела Линдли? Говорейки за личния си живот, тя разкри, че е бисексуална и е привлечена както от мъже, така и от жени. Няма информация за нейните връзки. Може да е излизала с някого по-рано, но не е споменала нито един. Към момента обаче тя е необвързана и се наслаждава максимално на свободния си живот.

Социална медия

Тя има много последователи в социалните медии. Профилът на Габриела в Instagram, „@gabriella“, има над 638 хиляди последователи. Нейният акаунт в Twitter вече има над 653,6 хиляди последователи. По същия начин нейният YouTube канал „Gabriella“ има над 868 хиляди абонати.

Популярни Публикации