Габриела Чарлтън- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Габриела Чарлтън е индийска актриса и бившо дете изпълнител, която работи предимно в тамилското кино и телевизия. Тя е най-известна с ролите си на Rashitha Bhanu в инди драматичния филм на тамилски език Appa (2016) и дъщерята на Gautham Rhea в трилъра на Shaheed Kader Chennaiyil Oru Naal (2013).

Бързи факти

Пълно и истинско име Габриела Натали Чарлтън
Псевдоним Габи или Габри
Дата на раждане 18 декември 1999 г
Възраст 21 години
Родно място Ченай, Тамилнаду, Индия
Професия Актриса и модел
Религия християнството
Роден град Тамил Наду
Училище Св. John's Higher Secondary School, Palayamkottai, Tamil Nadu
Колеж / университет Национален научен колеж по изкуства в Ченай, Тамил Наду
Височина 5 фута и 3 инча
Тегло 67 кг
Семейно положение Неомъжена
родители N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара

Габриела Чарлтън Биография

Габриела Чарлтън , родена на 18 декември 1999 г., ще бъде на 21 години през 2021 г. Тя е родена и израснала в богато семейство в Ченай, Тамил Наду, Индия. Нейният астрологичен знак е Стрелец. Габриела Чарлтън е от добре образовано хиндуистко семейство в Ченай, Тамил Наду, Индия. Тя изповядва християнството и принадлежи към католическата каста. Освен това тя е от индийски произход. Тя е изключително близка до семейството си и е отглеждана от родителите си с най-голяма грижа и отдаденост.

Нейното основно образование е във висшето средно училище St. John в Palayamkottai, Тамил Наду. Сега тя е записана в образователна програма в Chennai National Arts Science College в Тамил Наду, Индия. Тя започва кариерата си в развлекателния бизнес като дете-художник на 9-годишна възраст. Габриела се занимава с танци, пеене и други извънкласни дейности още от началното училище.Възраст, височина, тегло на Габриела Чарлтън

Габриела Чарлтън е на 22 години, висок е 5 фута 5 инча и тежи около 65 кг. Нейните физически размери, включително размера на гърдите, талията и бедрата, са 32-28-32 инча. Измерването на гърдите й е 32B, измерването на талията й е 28 инча, а измерването на бедрата й е 32 инча.

кариера

Чарлтън започва телевизионната си кариера на деветгодишна възраст, когато се появява в Jodi Junior, танцуващо риалити шоу, показвано по STAR Vijay. Тя също се появява като Габи в тамилската сапунена опера 7aam Vaguppu C Pirivu. Тя се появи и в шестия сезон на риалити танцовото състезание на Star Vijay Jodi Number One, което спечели.

Габриела Чарлтън играе Суми в романтичния трилър филм 3 и Рия в Chennaiyil Oru Naal. Тя също играе Рашита в Appa. Тя стана финалист в четвъртия сезон на Bigg Boss. Сега тя се вижда в Eeramana Rojaave 2 в основна главна роля.

Постижения и награди

В танцовата програма тя дебютира по телевизията. Тя също беше обявена за Джоди номер 1 за юношеска титла на Star Vijay TV. Габриела прави своя филмов дебют в романтично-психологическия трилър 3 като сестрата на Шрути Хаасан Суми. Тя продължи да играе интригуваща роля в Chennaiyil Oru Naal.

Нетното състояние на Габриела Чарлтън през 2022 г

Габриела Чарлтън има нетна стойност от 1-2 милиона долара и 7-14 крори рупии в индийска валута към октомври 2022 г. Тя работи предимно в южноиндийски сектори като тамилски филми. На 18 декември 1999 г. тя е родена в Ченай, Тамил Наду, Индия. Нарича се като кино в Южен Тамил. Габриела Чарлтън направи своя филмов дебют през 2012 г. с Three.

Гадже Габриела Чарлтън, запознанства

В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Габриела не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче има чисто досие и никога не е участвала в каквито и да е противоречия.

Популярни Публикации