Габриел Замора- Възраст, приятелка, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Габриел Замора е личност от YouTube и социалните медии от Съединените щати. Габриел Замора е добре известен със съдържанието си за грим в неговия едноименен канал в YouTube, @GabrielZamora. Освен това, той е първият мъж художник, който се присъединява към общността за красота на Мишел Фан, Ipsy. Научете повече за нетната стойност на Габриел Замора, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Габриел Замора
Дата на раждане: 10 март 1993 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Личност в YouTube и личност в социалните медии
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Заплата 8-,9 хил
Цвят на очите светлокафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност латино
образование Колеж Сан Хасинто
Facebook габриел замора
Twitter габриел замора
Youtube Габриел Замора Youtube
Instagram Габриел Замора Instagram

Габриел Замора Биография и възраст

Габриел Замора ( 29 години ) е американски Youtuber и личност в социалните медии, който е роден на 10 март , 1993 , в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Той е резервиран, когато става въпрос за семейството и родителите му. В резултат на това имената нито на баща му, нито на майка му са известни. Той има трима братя и сестри, но самоличността им не е разкрита. По същия начин няма информация за неговата религия или етническа принадлежност и той е от латиноамерикански произход. Риби е неговата зодия.

Няма информация за гимназията му, но след като завършва гимназия, той отива в San Jacinto College, за да учи маркетинг. Той посещава Housten College и специализира бизнес, преди да напусне и да се премести в Лос Анджелис. Освен това той никога не е разкривал информация за обучението си.Височина и тегло на Габриел Замора

Замора има светлокафяви очи и цветна коса, с които експериментира. Той е висок 5’6″ и тежи 62 кг (143 фунта). Няма информация за измерванията на талията, гърдите или бедрата му и той има тънък тип тяло.

  Габриел Замора

Габриел Замора с нейния приятел (Източник: Twitter)

Професионален живот на Габриел Замора

Той е американска YouTube звезда, бизнесдама и личност в социалните медии. Gabriel Zamora е името на неговия канал в YouTube, който той стартира на 7 април 2014 г. Преди това е работил в Zumiez, Forever 21 и Rue21, преди да стане личност в социалните медии. След като е недоволен от работата си от 9 до 5, той се премества в Лос Анджелис и преследва кариера в индустрията за мода и красота.

След това той започна да споделя съвети за грим в канала си в YouTube и започна да публикува видеоклипа за грим. Лили Галичи, предприемач и дизайнер, го нае като координатор на социалните медии за нейната модна марка Lilly Lashes, след като той набра популярност. По-късно той става първият мъжки артист на Ipsy. През 2017 г. MAC Cosmetics го избра като един от десетте гримьори, които да проектират своя лимитирана серия Lip Stick като част от техния проект.

Освен това, като YouTuber, той публикува грим и мнения, сътрудничество, готвене с Габриел, уроци, грижа за кожата, влогове, ревюта на продукти и Gabrial en Espanol. Неговият видеоклип на испански му позволява да спечели повече последователи от цял ​​свят. Някои от добре познатите му видеоклипове включват Smash or Pass с LAURA LEE!, Maquillaje Natural y Facil con mi Mama, Full Face Using ONLY Concealer, BRUTALLY HONEST REVIEW: Cats Pyjamas от Kaura Lee и Brutally Honest Q & A w/ Laura Lee , Никита Драгун и Мани Муа, наред с други. Освен това той включи уникални елементи, за да направи видеото по-интересно.

Освен това, като личност в социалните медии, той е активен във Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat и други платформи. Освен това е собственик на бизнес, тъй като продава качулки и тениски онлайн.

Нетна стойност и награди на Габриел Замора

Той все още не е печелил или номиниран за някоя от наградите. Освен това неговият канал в YouTube все още се разраства бързо и той има хиляди последователи в други акаунти в социалните медии. В резултат на това той има шанс да печели награди в бъдеще.

По същия начин, Нетното състояние на Габриел Замора се оценява на между 1 милион и 10 милиона долара към 2022 г. . Месечно той печели между 8 и ,9k. Освен това няма информация за колите и къщите му. Неговата нетна стойност е повлияна от добре познатите му канали в YouTube, Instagram и личността в социалните медии, както и от други реклами и бизнес начинания.

Състояние на връзката с Габриел Замора

Той е гей мъж, който е необвързан. Няма налична информация за приятелката му или за аферите му. Досега той не е разкрил много за личния си живот. Членовете на семейството му също подкрепят сексуалната му ориентация, въпреки факта, че той е самопровъзгласил се за гей. Освен това, той гледаше на Патрик Стар като на идол, когато за първи път започна да носи грим.

Социална медия

Даровитата изпълнителка е активна в социалните мрежи. Неговият Instagram акаунт @gabrielzamora има над 908 хиляди последователи, неговият Twitter акаунт @gabrielzamora има над 439,1 хиляди последователи, а името му във Facebook има над 13,6 хиляди последователи. Освен това неговият канал в YouTube, Gabriel Zamora, има над 813 хиляди абонати.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Щастливият й камък е аквамарин.
  3. Щастливият й цвят е морско зелено.

Също така, знайте за Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност и националност на Синтия Роули .

Популярни Публикации