Габриел Иглесиас има тясна връзка с осиновения си син

Въпреки развода му от оригиналната майка на детето му, Клаудия Валдес , американският комик Габриел Иглесиас обсъжда осиновения си син Франки Иглесиас в своите скечове. Връзката баща-син е фантастична.

Иглесиас ще се съсредоточи върху себе си и сина си Франки

Комикът разсмя публиката с остроумието и хумора си; въпреки това Иглесиас се оказа в трудно затруднение през 2017 г. Тежестта да управлява личния и професионалния си живот му се отрази, тъй като не можа да намери баланс между работа и личен живот, който да работи за него. Всичко се разпадна, каза той в интервю за People през юни 2020 г.

 Габриел ИглесиасАктьорът премина в режим на оцеляване, който включваше въздържане от алкохол в продължение на близо две години и избягване на професионални отговорности за емоционално възстановяване. Влязох в режим на оцеляване и започнах да пия отново, но имах нужда от време за размисъл; Не можех да пия и да се поправя. Освен това артистът призна пред Billboard през 2018 г., че се е счупил на сцената, когато е обсъждал детето си и е трябвало да слезе от сцената. Според източника се разстроих на сцената, говорейки как синът ми вече не е дете. Той [Франки] вече е възрастен, мъж. И това ме удари толкова силно, че се задавих, слязох от сцената и се разпаднах. В същото интервю Иглесиас каза, че успехът и парите са безсмислени, ако времето не се прекарва със семейството. След като разбра грешката си, комикът се извини на сина си Франки за отсъствието си през годините.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Габриел Иглесиас (@fluffyguy)

Припаднах и си помислих: „О, Боже мой, какво правя със себе си?“ Да, има превозни средства и пари, но все още ли съм щастлив? Имам дете вкъщи, което има всичко, но не прекарва толкова време с мен, колкото би могло. Според списание Nicki Swift Франки в крайна сметка прощава на баща си. Комикът отдели време от служебните си задължения, за да помисли като семеен човек. Сега той мисли по различен начин за дома като самотен родител: Днес домът е различен за мен. Мога да се концентрирам върху себе си, професията си, децата си и домашните любимци.

Иглесиас и бившата му приятелка са родители на сина си.

След проблеми с баланса между професионалния и личния живот, актьорът се разведе с дългогодишната си партньорка Клаудия Валдес през лятото на 2020 г. Точната причина за раздялата не е ясна; обаче се спекулира, че двамата са се разделили поради пиенето и емоционалните проблеми на Иглесиас. Комикът имаше 12-годишна връзка с Валдес. Двойката беше видяна за първи път заедно на публично място на събитие през 2008 г. Откакто бяха заедно, те живеят в Калифорния и отглеждат Франки [детето на Валдес от предишна връзка]. Въпреки че двойката не е имала собствени биологични деца, Иглесиас винаги е смятал Франки за свой и му е дал възможност да използва фамилното си име.

 Габриел Иглесиас

Fluffy беше диагностициран с COVID.

Fluffy току-що сподели актуализация в Instagram след диагнозата си COVID-19. Във видеото в Instagram той казва, че това, че съм ваксиниран, е единственото нещо, което ме преодолява толкова бързо. Той заяви, че ще отложи планираното си стендъп комедийно изпълнение, докато успее да се възстанови от болестта си. Fluffy трябваше да завърши турнето си със 73 концерта в Сан Антонио, Тексас.

Популярни Публикации