Габриел Фигейредо - Всичко за годеника на Габриел Магалаес

Габриел Фигейредо е прекрасната годеница на полузащитника на Арсенал Габриел Магалаес. Фигейредо, който е роден в Рио де Жанейро, търси кариера като модел. Работи като гримьор.

Бързи факти

Пълно име Габриел Фигейредо
Първо име Габриел
Фамилия Фигейредо
Друго име нощ
Професия Годеник на знаменитост
Националност бразилски
Град на раждане Рио де Жанейро
Държава на раждане Бразилия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
Семейно положение Отношение
Връзка с Габриел Магалаес
Без деца 1
Религия Кристиян
Дата на раждане 17 юли 1999 г
Възраст 23 години

Очарователно предложение за брак

В началото на 2020 г. Figueiredo и Magalhaes започнаха да се срещат. Фигейредо остава с Магалаеш оттогава и е важна част от живота му. Дуетът често публикува свои снимки заедно. На 25 септември 2021 г. Figueiredo дойде в Instagram, за да обяви годежа им, споделяйки кратко видео, в което Magalhaes поиска брак в красива обстановка.

Имаше осветена от свещи пътека с розови листенца в центъра, както и няколко червени балона, червени панделки и прекрасен букет. Разходката на свещи доведе до балкона, където с големи светещи букви беше изписано Омъжи се за мен. Двойката ще се жени скоро.  Габриел Фигейредо

деца

Тя има прекрасна дъщеря на име Фигейредо, а двамата с Магалаес имаха новородено момиче на име Мая. Мая е родена през месец април. Magalhaes похвали Габриел (Габи) за това, че е малко спокойна въпреки агонията и контракциите в публикацията си в Instagram, представяйки доклада за раждането от бащинска гледна точка. Габи започна да получава контракции около 17 часа. на 30.03.2022 г. и пристигнал в болницата в 21 часа.

Когато лекарят я прегледа, вече имаше 8 см разкритие. Габи остана спокойна през целия дискомфорт и контракция, което ги изненада. Труди се във ваната, докато достигна 10 см разкритие. Той забеляза колко смела и смела е съпругата му да роди дъщеря им на света без никаква намеса или упойка, когато водите се спукаха и те започнаха изгонването. Той завърши, като отбеляза, че цялото преживяване е уникално и че те посрещнаха дъщеря си Мая в прекрасния свят.

Тя обича да си прави татуировки.

Фигейредо обича да си прави татуировки. Тя има татуировки на различни места по тялото си. Обичай ме повече, е написала тя на лакътя си. Тя има християнски символ над лакътя си, татуировка на роза на реброто й, друга татуировка на роза, татуировка на листа на дланта й и VIBES, изписани над това. Тя е изписала рождения си ден на римски XVII VII XCIX на врата си, с думите Light my fire отдолу. Освен това тя се е татуирала и на други места.

Кариерата на нейния бъдещ съпруг Габриел

Габриел е роден в квартал Пиритуба в Сао Пауло и израства като привърженик на Коринтианс, непрекъснато става свидетел на футболен мач на стадиона, преди да започне кариерата си на играч с Авай на 13-годишна възраст. Когато напуска дома си на 13, за да играе в Авай, който беше на около 521 километра, семейството му започна да липсва толкова много, че почти се отказа от футбола, но слава Богу, той преосмисли да играе и се върна след две седмици.

  Габриел Фигейредо

Три години по-късно той прави своя професионален дебют срещу Гремио, известен бразилски клуб. Той остана в Avai само за един сезон, преди да подпише договор за четири години и половина с Лил. Той бързо впечатли всички със своите способности и възможности, докато беше в Лил, но придоби известност по време на престоя си под наем в клуба от Лига 1 Троа, където играеше под ръководството на тогавашния старши треньор Марсело Биелса, и хърватския Динамо Загреб.

Габриел твърди, че се е развил много през тези години, тъй като толкова много се е случило в живота му за толкова кратко време. Беше време, когато той научи много и това направи голяма разлика в това да му помогне да стане играчът, който е днес. Той подписа дългосрочен договор с Арсенал през 2020 г.

Нетна стойност

Нетната стойност на Габриел се изчислява. Но ние знаем нетната стойност на нейния бъдещ съпруг и баща на Габриел. Смята се, че нетната му стойност е приблизително 25 милиона долара.

Популярни Публикации