Fuschia Anne Ravena A Transwomen е коронована за новата Мис Международна кралица 2022

Fuschia Anne Ravena, трансжена от Cebu, беше обявена за новата Miss International Queen 2022. С победата си 27-годишната направи Месеца на гордостта във Филипините особено запомнящ се. В събота, 25 юни, Тайланд беше домакин на събитието. Fuschia Anne Ravena победи 22 други претендентки, включително мис Колумбия Жасмин Хименес, първа подгласничка, и мис Франция Аела Шанел, втора подгласничка. Fuschia Anne Ravena вече е третата филипинка, която печели състезанието. Кевин Балот спечели през 2012 г., а Тиксия Маристела спечели през 2015 г.

Този конкурс често се смята за най-добрият в света за транссексуални жени. Fuschia Anne Ravena плени сърцата на съдиите, като отговори на въпроса за застъпничеството на конкурса и качествата, които би внушила, ако спечели конкурса. Тя отговори с:

Ще започна, като насърча другите да пропагандират любов, мир и хармония, за да постигнем глобално равенство, тъй като в крайна сметка живеем под едно небе. Ние също дишаме същия въздух. И всички живеем в свят, в който любовта е универсална. Fuschia Anne Ravena

Fuschia Anne Ravena несъмнено плени сърцата на тълпата, която приветства Международната кралица 2022. Коментарите на Fuschia относно необходимостта да бъдеш транссексуална кралица в обществото повлияха най-много на съдиите. Тя заяви:

Да бъдеш транссексуална кралица означава да вдъхновяваш другите и да се справяш добре с всички. Защото вярвам, че най-красивият аспект на това да си човек и трансжена е повече от просто ум, пълен с информация. Това трябва да бъде сърце, пълно с любов и уважение, ухо, готово да слуша, и ръка, готова да служи на другите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Miss International Queen (@missinternationalqueen)

Всичко за Fuschia Anne Ravena

Fuschia Anne Ravena, бизнесдама, отдавна желаеше да бъде транс кралица и в крайна сметка беше наградена с Miss International Queen 2022. Ravena говори за прехода си, разкривайки, че са й отнели 5 години, за да завърши. Тя заяви:

Започнах своята трансформация през 2013 г., когато се присъединих към Queen of Cebu. Най-скъпият ми приятел ме вдъхнови. Възприемам я като изключително женствена, което ме изпита много, тъй като хормонозаместителната терапия е скъпа, но съм благодарен, защото семейството ми наистина подкрепя всичко, което правя.

 Fuschia Anne Ravena

Транскралицата притежава ферма за пилета, но винаги е копнеела да се състезава в конкурси за красота. Преди да стане Miss International Queen 2022, тя се състезава и спечели титлата Miss International Queen Philippines. Преди това тя беше един от големите финалисти за Super Sireyna 2018, въпреки че не спечели титлата, но спечели наградата Super Costume. Фенове от цял ​​свят я аплодират за нейната победа, благодарение на нейното състрадание и блясък.

Първа подгласничка за Miss Grand International 2020 Саманта Бернардо, Хана Арнолд от Binibining Pilipinas International 2021 и модният дизайнер Джоджо Брагайс бяха сред съдиите в програмата, които гласуваха за Равена да спечели.

Популярни Публикации