Freeze Corleone- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност, кариера

Замразете Корлеоне е композитор, рапър и музикален продуцент. Той е добре известен със създаването на колектива 667 и CFR. По същия начин може да сте запознати с неговите песни като Baton Rouge, Desiigner и Welcome to the Party.

Бързи факти

Име Замразете Корлеоне
рожден ден 6 юни 1992 г
Възраст 30 години
Родно място Les Lilacs, Франция
Пол Мъжки
Националност Френски
Професия рапър
Височина N/A
Тегло N/A
приятелка N/A
Instagram freezecorleone67
Twitter @freezecorleone
Нетна стойност милиона до милиона

Замразете възрастта и ранния живот на Корлеоне

Иса Лорънс Диахат е истинското име на Фрийз. Роден е в Сена Сен Дени, Франция. По същия начин той е от италиански и сенегалски произход. Сега е на 30 години. Зодията му е Дева. Той е израснал във Франция, заедно със своите родители и братя и сестри.

По същия начин той е гражданин на Франция. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, Фрийз Корлеоне е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.  Замразете Корлеоне

Замразете височината и теглото на Корлеоне

Височината и теглото на Фрийз Корлеоне не са известни. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

Замразете нетната стойност на Корлеоне

Колко е нетната стойност на Freeze Corleone? Смята се, че нетното състояние на Фрийз Корлеоне е между 3 и 5 милиона долара. Отличната му професия на рапър очевидно е основният му източник на пари.

кариера

Неговото дебютно усилие, la recherche de la surveillance, стартира на 20 април 2011 г. Състои се от 16 заглавия, всички от които са основно его пътувания с алюзии към видео игри, спорт, анимационни филми и научна фантастика. Там той посвещава много песни на King Heenok, рапър от Квебек с нетрадиционен стил, с когото ще работи 8 години по-късно5 и когото ще покани да участва в албума му LMF от 2020 г.

Той имаше много успешни сингли и продажби на албуми. В резултат на това той несъмнено води хубав живот. Рапърът обиколи целия свят в продължение на няколко години. Няколко години той живее във Франция, Сенегал и Канада. Freeze направи музикалния си дебют през 2010 г. Той стартира своята инициатива In quest of surveillance. По същия начин проектът се състоеше от 16 заглавия. През 2020 г. Корлеоне ще издаде първия си албум La Menace Fantôme. В действителност рекордът беше златен. По същия начин песните достигат номер две във френските музикални класации. Freeze често работи с широк кръг от различни артисти. Alkpote, Koba LaD и Alpha Wann са сред значимите му сътрудничества. Universal Music Distribution Deal и MMS Records подписаха с вокалиста. Освен това той композира музика в различни жанрове. Веднъж Фрийз се оприличи на Адолф Хитлер. В резултат на това той получи най-много критики от своите почитатели.

Freeze Corleone Приятелка и срещи

С кого се среща Фрийз Корлеоне? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Фрийз Корлеоне не е обект на никакви слухове или противоречия. Фрийз Корлеоне се пази на разстояние от слуховете, които биха могли да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации