Фредерик Леонард и Пеги Овиър обявиха официално връзката си

Актьорът Фредерик Леонард и актрисата Пеги Овиър направиха романса си публичен. Няколко видеоклипа също станаха вирусни, като потвърждаваха, че скоро ще се оженят. Един от тези записи показа как Фредерик пада на едно коляно, за да предложи брак на Пеги на изненадващата вечеря за рождения й ден. Овире беше чута да крещи, когато се обърна и стана свидетел как нейният приятел й предложи брак. Овире се усмихна, когато тя прие предложението и прегърна Леонард. Леонард също сподели видео в Instagram, на което Овир се опитва да го целуне.

Всичко, което знаем за партньора на Фредерик Леонард

Пеги Овиър е известна актриса, модел, филмов продуцент и бизнесдама. Освен това 36-годишният е главен изпълнителен директор и създател на Peggy World Clothing Line. Тя е едно от шестте деца, родени на 22 октомври 1985 г. Посещава AUD Secondary School, преди да се запише в Delta State University. Пеги получава бакалавърска степен по банкиране и финанси от университета Амброуз Али. Въпреки плановете си да стане адвокат или лекар, тя влезе в Ноливуд, когато приятел й го предложи. Преди да стане актьор, тя се състезава и печели конкурса Мис Нигерия Галакси през 2006 г.

 Фредерик ЛеонардOvire започва кариерата си в Ноливуд през 2013 г. и става известна през 2015 г., след като се появява в телевизионната програма Husbands of Lagos. Участвала е в около 30 филма и е получила много награди. Продуцира различни филми, включително Emergency, Game Changer, Fool Me Once, The Other Woman и други. Пеги беше силно засегната от работата на Анджелина Джоли и Nse Ikpe. Etim’s She е участвала във филми и телевизионни сериали като Clause and Consequences, A Lie Between, Ghetto Bred, Angel of Secret и Final Destination. Пеги също се е появявала във филми като Where Dreams Come True, Long Shadows, Day After Yesterday, A Step Downwards и Infamous Act.

Връзката на Фредерик Леонард и Пеги Овире

Въпреки че няма информация как са се запознали Фредерик Леонард и Пеги Овиър, двойката се среща от доста време, според множество публикации.

 Фредерик Леонард

Говори се, че двойката се готви да се ожени на 19 ноември 2022 г. във Уори, щата Делта. Двамата не разкриха нищо повече за брака си. Фредерик Леонард прави своя филмов дебют през 2001 г., като играе различни малки роли. Въпреки това, той стана известен с изпълнението си в нашата история за Исус. Оттогава той участва във филми като A Better Family, Discontent, Discontent II и Indian Doctor, наред с други.

Популярни Публикации