FreakaBritt- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

FreakaBritt е американски изпълнител, знаменитост в социалните медии, танцьор и актьор. Тя е добре известна със своите видеоклипове в YouTube канал, TikTok видеоклипове и филми. Започва кариерата си като актьор в ранна възраст, през 2002 г.

Бързи факти

Рождено име Бритни Гузман
Име FreakaBritt
Псевдоним Бритни, Брит
Дата на раждане 3 март 1993 г
Възраст (към 2022 г.) 29 години
език Английски
Професия Актриса, танцьорка, модел Onlyfans
Зодия Риби
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Популярни за Нейният акаунт Onlyfans
Училище Местна гимназия
образование Завършвам
Място на раждане Ангелите
Сегашен адрес Ангелите
Нетна стойност 850 хиляди долара
Височина (прибл.) Във футове инчове: 4’1″
Тегло (прибл.) В килограми: 42 кг

FreakaBritt Възраст и ранен живот

FreakaBritt е родена на 3 март 1993 г. в град Лос Анджелис. По отношение на детството си тя винаги се е интересувала от танци и представления. Някога тя е била професионална танцьорка, преди да стане знаменитост в социалните медии. Бритни изглежда е завършила колеж, но тя никога не е споменавала своето образование или опит в колежа в нито едно от интервютата си.

Височина и тегло на FreakaBritt

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. FreakaBritt е висока 4 фута 1 инча и тежи около 42 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  FreakaBritt

FreakaBritt Нетна стойност

Колко е нетната стойност на FreakaBritt? FreakBritt, която поддържа своя акаунт в Onlyfans като Britt, сега прави много пари от своите видеоклипове в TikTok и материали на Onlyfans. Onlyfan продава 12-месечното си членство за ,72 USD. Тя има 49,5 хиляди харесвания в своите Onlyfans към август 2022 г., което показва, че е изкарвала добре от това. Нейното нетно състояние в момента е близо до 0 000 USD към октомври 2022 г.

кариера

Според страницата на FreakaBritt в IMDB, тя остава във филма от 2002 г. Tiptoes, където изобразява Джанис. След това тя участва в популярната риалити програма Малки жени: Ел Ей през 2015 г. Тя обаче не спечели състезанието и напусна след няколко седмици. На следващата година, през 2016 г., Бритни се върна в друга риалити програма, RuPaul’s Drag Race. Единият телевизионен сериал на Бритни, Henry Danger, продължи да бъде популярен през 2019 г., докато пандемията не изчезна през 2020 г.

В това телевизионно шоу тя играе ролята на Mole Person. Освен това, като професионална танцьорка, тя е пътувала за няколко танцови шоута с Майли Сайръс. Тя също е споделяла сцената с изпълнители като Ray J и Kid Rock. Тя също така стартира своя собствена марка дрехи, Freakabritt Collection. Продуктите от нейната колекция са достъпни за закупуване онлайн от нейните последователи. Бритни Гузман сега е наета като разработчик на съдържание за социални медии на пълен работен ден.

FreakaBritt Съпруг и брак

Кой е съпругът на FreakaBritt? Много последователи на FreakBritt винаги са любопитни за брачния й живот и връзки. Но предполагаме, че Бритни никога не е разказвала на обществеността за любовния си живот. Изглежда необвързана. Веднъж тя сподели екран с актьора от джуджетата Кеуон Вайнс за нейното видео в TikTok. Кеуон и Бритни ставаха доста близки. Освен това г-ца Гузман никога не е разкривала самоличността на партньора си.

Популярни Публикации