Франсис Гладни - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, височина, кариера

Много жени станаха известни като съпруги на известни хора. Франсис Гладни е една от тези дами. Тя е най-известна като съпругата на Смоуки Робинсън, известен американски певец, продуцент и автор на песни. Франсис привлече вниманието на много хора, след като се омъжи за тази знаменитост. Ще разгледаме по-подробно височината, теглото, размера на талията, кариерата, личния живот, нетната стойност, образователната квалификация и много други аспекти от живота ѝ.

Бързи факти

Име на знаменитост Франсис Гландни
Популярни за Съпруга на Смоуки Робинсън
Професия Моден дизайнер
Приблизителна нетна стойност 500 хиляди долара
Възраст N/A
Рождена дата N/A
Знак за раждане N/A
Родно място Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 60 кг
Измерване на тялото 34-27-34 инча
Тип тяло N/A
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен

Биография на Франсис Гландни

Франсис Гладни е роден и израснал в Калифорния от американски родители, чиято самоличност е неизвестна. Освен това нямаме информация за нейния рожден ден, детство или ранен живот. По отношение на националността, Франсис е от смесен етнос и притежава американска националност. Въпреки факта, че тя е знаменитост с милиони фенове, нейната биография не е достъпна в Wikipedia.

Смоуки Робинсън , нейният съпруг, е роден на 19 февруари 1950 г. и ще бъде на 79 години през 2021 г. Смоуки е родена в град Детройт, който се намира в щата Мичиган.Франсис Гландни Височина, Тегло

Що се отнася до външния й вид, Франсис е прекрасна дама със среден ръст 5 фута 6 инча (170 см) и тегло 60 кг. Франсис има перфектна телесна физика, с размери 34-27-34 инча. Красивите й черни очи и коса допълват лицето й.

  Франсис Гландни

Франсис Гландни със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Много хора я оценяват по различен начин въз основа на богатството на нейния съпруг. Независимо от това, въпреки че е съпруга на знаменитост, Франсис има успешна кариера като моден дизайнер. Франсис е работила с множество марки и компании и е натрупала значително състояние по време на кариерата си. Работата на Франсис е засенчена от популярността на съпруга й, но е ясно, че тя не разчита единствено на богатството на съпруга си. Въпреки факта, че тя е знаменитост с милиони фенове, нейната биография не е достъпна в Wikipedia.

Въпреки че идва от семейство с ниски доходи, нейният съпруг, Смоуки Робинсън, се издига до известност чрез упорит труд и отдаденост на занаята си. Смоуки започва своята музикална кариера, като се присъединява към групата Miracles. Смоуки издава едноименния си албум през 1973 г., а вторият му албум, „Pure Smokey“, е издаден година по-късно. След това той издава няколко други хитови албума, включително One Heartbeat и to See Her. По-късно този албум става един от най-успешните му.

Франсис Гландни Съпруг, брак

Франсис Гладни преди това е бил женен за Клодет Роджърс през 1959 г. Бери Робинсън (син), роден през 1968 г., и Тамла Робинсън (дъщеря), родена през 1969 г., са двете деца на двойката. Смоуки имаше извънбрачни връзки, така че двойката не можа да поддържа връзката си и в крайна сметка се разведоха през 1986 г. Освен това той и приятелката му имат дете на име Трей.

Втората съпруга на Смоуки Робинсън е Франсис Гладни. През май 2002 г. двойката се жени. В момента двойката е без деца, но това не се отразява на отношенията им и те са заедно от близо две десетилетия. Смоуки и неговите партньори имат щастлив брачен живот.

Франсис Гландни Нет Уърт

на Франсис Гладни упоритата работа и отдадеността на кариерата й са засенчени от професионалния живот на съпруга й. Въпреки че е съпруга на знаменитост, Франсис си е създала име като моден дизайнер. Франсис има успешна кариера като моден дизайнер и си изкарва добре. Към октомври 2022 г. Според докладите Франсис Гладни има нетна стойност от над 500 хиляди долара, с които води охолен начин на живот. По същия начин нейният съпруг Смоуки е богат човек с огромна нетна стойност от около 100 милиона долара, което безспорно е голяма сума.

Любопитни факти

  • Тя е най-известна като съпругата на Смоуки Робинсън, известен американски певец, продуцент и автор на песни.
  • Смоуки и Клодет имат две деца: Бери Робинсън, родена през 1968 г., и Тамла Робинсън, родена през 1969 г.
  • В момента не са благословени с деца, но това не се отразява на отношенията им, тъй като са заедно от доста време.
  • Няма информация за нейния рожден ден, детство или ранен живот, налична онлайн.

Популярни Публикации