Франки Шеби - Уики, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера, гадже

Франки Шеби е базиран в Белвю, Вашингтон волейболист, спортист и личност в Instagram. Франки Шеби е по-известна като приятелката на Дейвид Бахтиари, играч на американски футбол.

Бързи факти

Пълно име: Франки Шеби
Дата на раждане: 08 февруари 1996 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: волейболист, спортист и Instagram личност
Държава: Вашингтон
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Давид Бахтиари
Нетна стойност 100 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 35-27-36
Родно място Белвю
Националност американски
Религия християнството
образование Университет на Колорадо
Майка Джо-Ан Шеби

Биография на Франки Шеби

Футболистът е роден в Белвю, Вашингтон на 8 февруари 1996 г. Възрастта му през 2021 г. трябва да бъде двадесет и седем години. По същия начин Франки Шаби е американски гражданин, който изповядва християнството. Франсис Шеби е рожденото име на Франки. Майка й се казва Джо-Ан Шеби, а за баща й няма информация. По всичко личи, че волейболистката е единствено дете на родителите си и няма братя и сестри.

Образование на Франки Шеби

Франки Шеби получава основното си образование в гимназията Mater Dei. Франки Шеби продължи да посещава университета в Орегон, където играе волейбол за патиците. Франки Шеби, от друга страна, наруши академичния договор, като не успя да поддържа оценките си. Тогава Франки получи пълно разрешение да се прехвърли в университета. След това Франки Шеби се записва в Университета на Колорадо, където специализира психология. Франки завършва университета през май 2019 г.Височина, тегло на Франки Шеби

Франки е висок 6 фута, или 183 см или 1,83 м, по отношение на измерванията на тялото. Франки Шеби също има подходящо телесно тегло от 65 кг (149 фунта). Измерванията на тялото на бившия спортист са 35 инча, 27 инча и 36 инча. Размерът на сутиена на Франки Шеби е 34 B и тя носи обувки номер 10 (UK).

Франки Шеби също има среден тен, кафяви очи и черна дълга коса. Франки Шеби, като спортист, очевидно има невероятна физика и се радва да остане здрав. Загрижеността на Франки Шеби за здравето и тялото й е осезаема, след като прегледа публикациите й в нейните блогове и социални медийни платформи.

  Франки Шеби

Франки Шеби с гаджето си (Източник: Instagram)

кариера

Франки започва да играе волейбол в колежа и често се състезава в различни атлетически турнири. Франки Шеби играеше за отбора на своя университет, когато беше още в университета. За съжаление, поради контузии, Франки решава да прекрати кариерата си на професионална волейболистка на петата си година. Франки започна да се разхожда в платформите за готвене и социални медии, след като спря напълно да играе волейбол.

Франки Шеби дори има собствен акаунт в Instagram, където е започнала да споделя своите прости и много лесни рецепти за храна. Игралната кариера на Франки Шеби не я направи популярна, но това не й попречи да стане популярна. Към днешна дата бившата спортистка придоби известна известност поради невероятната си работа в профила си в Instagram и връзката си с популярния футболист Давид Бахтиари. В резултат на това тя заслужава половината заслуга за нейната популярност, а приятелят й заслужава другата половина.

Дейвид Бахтиари (нейният приятел) е офанзивен играч в Националната футболна лига, който в момента играе за Green Bay Packers (NFL). Той също така играе футбол в Колорадо по време на студентските си дни и Packers го избраха в четвъртия кръг на драфта за NFL през 2013 г. Дейвид основа стипендията „Fund a Dream Scholarship“ още докато беше в гимназията и дори раздаде автографи на круиза на Джери Паринс за борба с рака в замяна на дарения за изследване на рака. Дейвид също е посещавал приюти за бездомни и старчески домове, докато все още е студент в Университета на Колорадо.

Франки Шеби Нет Уърт

Бившата спортистка сигурно е изкарала много пари по време на кариерата си на спортист. В момента Франки Шеби има нетна стойност от около 100 000 долара. Франки сигурно си изкарва добре като личност в Instagram в момента, тъй като има хиляди последователи. Нейният приятел, Дейвид Бахтиари, от друга страна, има зашеметяваща нетна стойност от около 18 милиона долара към октомври 2022 г. Единственият му източник на доходи е кариерата му на футболист.

Франки Шеби Гадже, Запознанства

От октомври 2017 г. спортистът е в романтична връзка с офанзивния играч на Green Bay Packers. Името му е Дейвид Бахтиари и наскоро е завършил университета в Колорадо със степен по комуникации. Дейвид беше член на футболния отбор на Колорадо Бъфалъс между 2009 и 2012 г. Дори след като връзката му с Франки Шеби приключи, Дейвид продължи да се среща с Кера Шрьодер, състезателка от отбора на Колорадо.

Това е основната причина за развода на двойката, който се случи през 2017 г. Въпреки това, те започнаха да се срещат отново през октомври същата година. Двойката често публикува романтични и прекрасни снимки в акаунтите си в социалните медии. Освен това Дейвид Бахтиари предложи брак на Франки Шеби на 2 юли 2020 г. Освен това бившият спортист никога не е бил обект на слухове или негативни коментари.

Популярни Публикации