Франки Едгар- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Франки Едгар е виден артист по смесени бойни изкуства от Съединените американски щати. Сега той се състезава в Ultimate Fighting Championship в категория петел (UFC). Освен това той е бивш шампион на UFC в лека категория. Той се състезава в категория перо, борейки се за титлата в категория перо на UFC три пъти, след като няколко пъти осигури и защити колана си в лека категория. В момента той е класиран №12 в класацията на UFC в категория петел към 9 ноември 2021 г. Неговата гледна точка е православна. Днес той тренира в системата Gracie в Хамилтън, Ню Джърси, под ръководството на Рикардо Алмейда, член на екипа на Gracie Barra. Той е кръстен Отговорът. Знайте всичко за Биография на Франки Едгар, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Празнувано име Франки Едгар
Възраст 40 години
Псевдоним Франки Едгар
Рождено име Франки Едгар
Рождена дата 1981-10-16
Пол Мъжки
Професия Майстор по бойни изкуства
Родена нация елен
Място на раждане Томс Ривър, Ню Джърси
Националност американски
баща Франк Едгар
Майка Дева Мария
Братя и сестри две
Етническа принадлежност Смесени
Хороскоп Паунд
Религия Кристиян
Гимназия Гимназия Томс Ривър
университет Университет Кларион в Пенсилвания
Женен Дата 2008 г
Семейно положение Женен
Съпруга Рене Едгар
деца 3; Франческо, Сантино и Валентина
Сексуална ориентация Направо
Нетна стойност 3 милиона долара
Източник на богатство Бойна кариера
Височина 1,68 м или 5 фута 6 инча
Тегло 135 lbs или 61 Kg или 9 st 9 lb
Достигнат 68 инча или 173 см
Тип тяло Мускулеста

Биография на Франки Едгар

Франки Едгар е роден на 16 октомври 1981 г. като Франк Джеймс Едгар. Той е роден и израснал в Съединените американски щати, в Томс Ривър, Ню Джърси. Той е от смесен етнически произход и американска националност. Баща му е Франк Едгар, а майка му е Мери (родена Анесе). Той е най-голямото дете от три. В резултат на това той има двама братя и сестри. Той е предимно от италианско потекло, има италианска майка, втори баща и баба и дядо по бащина линия, но биологичният му баща също има немски произход. Неговата зодия е Везни и той е християнин. През 2021 г. той ще разреже торта за 40-ия си рожден ден.

Франки се съсредоточи върху училищната си работа и се бори в Toms River High School East, печелейки три участия в състезанието за държавно първенство на Ню Джърси, завършвайки втори като младши и пети като старши. След това се състезава в NHSCA Senior Nationals, завършвайки на второ място, преди да завърши гимназия. Франки поднови кариерата си по борба в университета Кларион в Пенсилвания, където се класира за националните шампионати в продължение на четири години. Той е и помощник-треньор на отбора по борба в университета Rutgers.Височина и тегло

Франки Едгар е великолепен ММА боец ​​с мощна физика. Той е висок перфектните 1,68 м (5 фута 6 инча). Телесното му тегло е 135 паунда или 61 килограма или 9 9 lb. Допълнителните му телесни мерки, включително размера на гърдите, талията и бицепса, все още не са разкрити. Като цяло той притежава здрава физика и симпатично поведение. Максималният му обхват е 68 инча или 173 сантиметра. Той има множество татуировки около тялото си.

кариера

  • На 24 юни 2010 г. ESPN обяви Едгар за номиниран за наградата ESPY за 2010 г. за най-добър филм на годината.
  • С тази победа Едгар получи и първата си бонус награда за Изпълнение на вечерта.
  • Edgar предизвика Jose Aldo на UFC 200 на 9 юли 2016 г. за временната титла на UFC Featherweight Championship, която загуби с единодушно съдийско решение.
  • Той поднови новия си договор с UFC, когато договорът му изтече с оставащ само един двубой.
  • По отношение на кариерата си в ММА, той се е бил в общо 35 двубоя, като е спечелил 24 и е загубил 10.

Нетната стойност на Франки Едгар

Франки Едгар е професионален боец, който е спечелил цяло състояние от заплати, което е увеличило нетната му стойност. Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Франки Едгар е 3 милиона долара. Неговите шампионати и постижения значително допринесоха за нетната му стойност. В същото време спецификите на неговата годишна заплата, доходи и печалби от кариерата остават неизвестни. Той е доволен от заплатите си. В момента той води охолен начин на живот. Основният му източник на доходи произтича от боксовата му професия.

Съпруга и брак на Франки Едгар

Франки Едгар е щастливо женен за прекрасната си съпруга Рене. През 2008 г. очарователната двойка се ожени 10 дни след UFC Fight Night 13. Освен това двойката има три деца: Франческо (роден през януари 2009 г.), Сантино Джеймс (роден през май 2010 г.) и Валентина (родена през юни 2014 г.) . В момента той живее в Томс Ривър, Ню Джърси. Той е прав по отношение на сексуалната ориентация.

Популярни Публикации