Франк Гримсли използва паричната си награда, за да изплати училищния си дълг, след като спечели кръга

Франк Гримсли беше обявен за най-популярния играч на The Circle през сезон четири. Той също така получи парична награда от 0 000 за победата си, която използва, за да изплати дълга си за завършване на училище. The Circle стартира на 4 май 2022 г. със състезатели, живеещи в апартамент и участващи в игровото шоу чрез приложение, използвайки действителната си самоличност или самоличност на сом. Тревър и Франк бяха в последните двама във финала на 25 май, като последният се очерта като шампион на шоуто.

Франк Гримсли е шампионът на The Circle s4

Животът на Франк Гримсли се промени към по-добро сега, когато той има 0 000 в банковата си сметка. Той не само изплати дълга си, но вече не изпитва финансови затруднения. В интервю за Parade той каза:

Проблемът ми беше, че нямах пари. Живеех от заплата до заплата. И вече не е това. Мога да получа това, което искам, ако наистина го искам, дори и да не трябва.  Франк Гримсли

Преди да се присъедини към The Circle, 29-годишният мъж от Мериленд е работил като училищен социален работник. Той се присъедини към програмата, за да вдъхнови други чернокожи хора в нацията и да им покаже, че могат да направят всичко, стига да го направят. В интервю за Us Weekly той каза:

Исках да покажа на хората, че аз, като чернокож, чернокож хомосексуален мъж и чернокож мъж с голям размер, мога да бъда популярен в една игра. В играта исках да покажа представяне. Визуално изображение, не само за тези, които гледат, но и за другите участници. Че можем да оцелеем и просперираме в тази телевизионна среда.

Гримсли няма работа и има отрицателна банкова сметка след завършване на колежа. Положението му беше толкова лошо, че той почти беше изгонен, но получи предложение от фирма за организиране на събития да проведе тяхната програма Swim Soirée. Дори го поканиха да бъде участник в търговска фирма за големи размери. В крайна сметка Гримсли се обърна към разказването на истории, за да свързва двата края.

  Франк Гримсли

След това дигиталния креативен работи като лицензиран терапевт, разработчик на DMV съдържание и разказвач на истории. Той дори рекламира компании в профила си в Instagram и пътува до различни места, за да тества нови идеи. Съвсем наскоро Гримсли беше домакин на неделните брънчове Big Boys Brunch Too с модела на социалната мрежа Вони.

Резюме на края на сезон 4 на The Circle

Гримсли избра да блокира Нейтън, след като беше избран за последния инфлуенсър за сезона и получи възможност да блокира анонимно всеки участник в The Circle (известен още като Алекс). Ю Линг, Рейчъл, Имани (известен още като Тревър) и Еверсън бяха спасени от блока за рязане. По време на окончателното класиране на шоуто състезателите бяха помолени да се класират взаимно, за да се определи шампионът. По-долу бяха финалните класации на сезон 4:

  • Първо място зае Франк Гримсли.
  • Imani aka Trevor остана втори.
  • Ю-Линг е на трето място.
  • Рейчъл е на четвърто място.
  • Everson дойде на пето място.

Гримсли беше обявен за шампион на The Circle сезон 4, след като завърши първи. Феновете бяха много щастливи от победата му и се стекоха в Twitter, за да го поздравят. Гримсли спечели 0 000, когато Spice Girls Ема и Мел Би (в ролята на Джаред) увеличиха наградния фонд от 0 000 до зашеметяващите 0 000, за голяма радост на състезателите.

Популярни Публикации