Франк Джингерич- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, родители, височина, Wiki, кариера

Франк Джинджирич е дете актьор от САЩ. Франк Джингерич е добре известен с появата си в телевизионна реклама на Verizon. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Франк Джинджерич, родители на Франк Джинджерич, нетна стойност на Франк Джинджерич, приятелка на Франк Джинджерич и още

Бързи факти

Пълно име: Франк Джинджирич
Дата на раждане: 17 март 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Държава: Съединени Американски щати
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
баща Калеб Джингерич
Майка Айли Джинджирич
Братя и сестри Брат близнак
IMDB Франк Джингерич IMDB

Биография на Франк Джингерич

Франк Джинджирич е роден на 17 март 2004 г. Зодия Риби, тъй като е роден в средата на март. По същия начин Франк е роден в Ню Йорк, Съединени американски щати, и е гражданин на Съединените щати. По същия начин, когато се обсъжда неговата етническа принадлежност и религия. Той е от кавказки произход и изповядва християнството. По същия начин, като актьор, Франк не е разкрил много за личния си живот. По същия начин името на баща му е Калеб Джинджерич, а името на майка му е Ейли Джинджерич.

По същия начин, когато става въпрос за неговите братя и сестри, Франк има само един. Той има един брат близнак, Морган Джингерич, който също е професионален актьор. По същия начин той се интересуваше от актьорско майсторство от много ранна възраст, когато говореше за детството си. По същия начин той започва да играе и да моделира за различни одобрения на марки. Освен това, що се отнася до образованието му, Франк е завършил гимназия. Няма обаче информация дали е студент или не.Височина, тегло на Франк Джингерич

Колко висок е Франк Джинджирич? В медиите няма информация за подробности за измерването на тялото му, като височина, тегло и жизнени показатели. Що се отнася до външния вид, той има светла кожа, пленителни сини очи и руса коса.

  Франк Джинджирич

Франк Джинджирич със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Преминавайки към професионалния си живот, Франк е актьор по професия. Започва актьорската си кариера в ранна възраст. По същия начин той започва своята актьорска кариера с телевизионна реклама за марката Verizon. След това той продължи да преследва кариера в киното. Първата му актьорска роля е във филма „Grown Ups“. Той изигра героя на Бийн Ламънсоф в този филм. След това той се появява в телевизионния сериал „The Bold and the Beautiful“. Той играе Джак Мароун в пет епизода на шоуто.

Той също се появява в късометражния филм Plan C. В този филм той изобразява 10-годишно момче на име Адолф. По същия начин младият Лари в добре харесвания телевизионен сериал Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant е неговият най-известен герой. Франк също играе младия Лени в телевизионния минисериал Младият папа в допълнение към The Bold and the Beautiful. По същия начин той изобразява 12-годишния Дъг в последния си филм „Безполезен и глупав жест“.

Нетната стойност на Франк Джинджирич през 2022 г

Що се отнася до приходите и нетната му стойност, Франк е актьор по професия. По същия начин той печели добре от актьорската си кариера. По същия начин, на такава млада възраст, Франк натрупа значителна известност чрез актьорската си кариера. Той обаче не е разкривал информация за доходите си пред медиите. По същия начин, Нетното състояние на Франк Джинджерич е около 2 милиона долара към 2022 г.

Франк Джинджирич Гадже, Запознанства

Що се отнася до романтичния му статус, Джак е хетеросексуален и най-вероятно в момента неженен. Освен това той не е споделял информация за личния си живот с медиите и я е пазел в тайна. По същия начин няма налична информация за предишните й връзки. По същия начин изглежда, че е по-загрижен за кариерата си, отколкото за това да бъде в романтична връзка.

Популярни Публикации