Франческа Капалди- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Франческа Капалди е от италиански произход и притежава американско гражданство. Когато Капалди беше на 13 месеца, Палома Джаксън призова родителите си да приемат договор за модел и по-късно тя участва в реклама на Улица Сезам (DVD). На седемгодишна възраст тя е намерена в кафене от представител на Jet Set Models и започва да играе.

Бързи факти

Име Франческа Капалди
Рождена дата 8 юни 2004 г
Дата на раждане 8 юни 2004 г
Родно място Ла Джоя, Калифорния, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Бял италиански произход
Зодия зодия Близнаци
Родно място Съединени щати
Професия актриса
Височина 5 фута 5 инча / 165 см
Тегло 106 фунта / 48 кг
Възраст 18 години
баща Антъни Капалди
Майка Джина Капалди
Семейно положение Неомъжена
гадже Неженен
Нетна стойност 0,5 милиона долара

Биография на Франческа Капалди

Франческа Капалди е родена на 8 юни 2004 г. Родена е в град Ла Джоя, Калифорния, Съединени американски щати. През 2022 г. тя ще навърши 18 години, а зодията й е Близнаци. Франческа Анджеучи Капалди е нейното рождено име. Всяка година на 8 юни тя празнува рожден ден. Бащата на Франческа Капалди е предприемач на име Антъни Капалди, а майка й е домакиня на име Джина Капалди.

Завършва основното и средното си образование в местна гимназия в Карлсбад, Калифорния, САЩ. Тя се стреми да бъде известен актьор в развлекателния бизнес от ранна детска възраст и започва кариерата си с второстепенни роли в различни програми на Disney Channel.Франческа Капалди Височина, Тегло

Франческа е висока 5 фута 5 инча и тежи около 48 килограма. Физическите й измервания са 32-26-32 инча, което е идеално. По същия начин тя има пленителен чифт тъмнокафяви очи и червена коса.

кариера

  • Франческа Капалди, френска актриса, беше номинирана за награда за млад артист в категорията „Най-добро представяне в телевизионен сериал – гостуваща млада актриса до 10 години“ за ролята си на сираче в ANT Farm, оригинален сериал на Disney Channel.
  • Във филма 'Малък бизнес' тя изобразява Джеси Тейлър. Тя се появи като 7-годишната Лили Олдрин в епизодите „Кодът на магьосника: Част 1“ и „Бавачки“ на американския блокбастър на телевизионната програма на CBS „Как се запознах с майка ви“ през 2012 г.
  • През същата година тя играе Джеси Тейлър в инди филма 3 Days Test, преди да получи роля в оригиналния комедиен сериал на Disney Channel Dog with a Blog с G Hannelius, Regan Burns, Kayla Maisonet и други.
  • Първият епизод е излъчен на 12 октомври 2012 г., а последният на 25 септември 2015 г.
  • Капалди също се появи като Мандолин в епизод на ситкома на Disney Channel Jessie през 2015 г. Актьорският състав включваше Дебора Райън, Скай Джаксън и Каран Брар. Същата година тя участва в независим филм, наречен „Кучето, което спаси лятото“.

Постижения и награди

Франческа Капалди не е получавала награди. Франческа Капалди обаче беше номинирана за „Награда за млад артист за най-добро изпълнение“ в телевизионен сериал – гостуваща млада актриса до 10 години през 2012 г.

Нетната стойност на Франческа Капалди през 2022 г

Счита се, че нетната стойност на Франческа Капалди е приблизително 0,5 милиона долара към октомври 2022 г. Този милион долара е получен чрез професионалната й кариера на американска актриса и модел. Според определени интернет източници типичната заплата на американска актриса е от 000 до 9 000 на година, докато тази на модел е 960. Тя също трябва да получава същата заплата от кариерата си на актьор и модел.

Гаджето на Франческа Капалди, запознанства

В момента Франческа е необвързана и не излиза с никого. Тя обича да пази личния си живот в тайна, затова не е разкрила много за живота си на запознанства пред медиите. Тя също е твърде млада за среща. Така че тя трябва да се концентрира върху професията си, а не върху романтика или любовна връзка за момента.

Популярни Публикации