Франческа Хетфийлд - възраст, съпруг, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Франческа Хетфийлд е дизайнер на костюми от Аржентина. Франческа Хетфийлд е съпруга на Джеймс Хетфийлд, американски певец. По същия начин той е добре известен като водещ вокалист и основател на хеви метъл групата Metallica. Научете повече за нетната стойност на Франческа Хетфийлд, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Франческа Хетфийлд
Дата на раждане: 27 януари 1970 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Дизайнер на костюми
Държава: Аржентина
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 17 август 1997 г
Съпруг Джеймс Хетфийлд
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 38-26-36
Родно място Аржентина
Националност аржентински
Етническа принадлежност испанец
Религия Кристиян
образование Завършвам
деца Три

Биография на Франческа Хетфийлд

Франческа Хетфийлд, с истинско име Франческа Томази, е родена на 27 януари 1970 г. и е на 52 години. Нейната зодия е Водолей, тъй като е родена в края на януари. Франческа също е родена в Аржентина и има аржентинско гражданство. По същия начин, когато става въпрос за нейния етнос и религия, тя е испанка и следва християнството. Въпреки че е съпруга на известен певец и медийна личност, тя е сдържана и дискретна. По същия начин няма налична информация за нейните родители или братя и сестри.

По същия начин в медиите няма много информация за нейното детство. Има информация обаче, че Франческа и семейството й са пътували до САЩ от Аржентина. Освен това, що се отнася до нейното образование, Франческа посещава гимназия Overland в Колорадо. Тя също е с висше образование.Височина и тегло на Франческа Хетфийлд

Тази прекрасна дама е висока 5 фута 9 инча (69 инча) и тежи приблизително 59 кг (128 фунта). По същия начин тя има тънко тяло и измервания на тялото от 38-26-36 инча. По същия начин, когато става въпрос за външния й вид, тя има светла кожа, сини очи и руса коса.

  Франческа Хетфийлд

Франческа Хетфийлд със съпруга си (Източник: Instagram)

Професионален живот на Франческа Хетфийлд

Що се отнася до професията, Франческа работи като дизайнер на костюми. По същия начин тя е била бивш клиентски дизайнер на Metallica, групата на нейния съпруг Джеймс Хетфийлд. Франческа стана известна като съпруга на американския музикант и автор на песни Джеймс Алън Хетфийлд. По подобен начин Джеймс е съосновател, водещ вокалист, ритъм китарист и основен автор на песни за деветкратния носител на награда Грами. Той е член на хеви метъл групата Metallica.

По същия начин нейният съпруг Джеймс е роден в семейство на християнска наука в Калифорния, Съединени американски щати. Семейството му беше категорично да не получава медицинско лечение, освен това, въпреки факта, че майка му беше болна и в крайна сметка почина от рак. Джеймс е син на шофьор на камион и на лека оперна певица.

По същия начин той е привлечен от музиката от малък. По същия начин той се научи да свири на пиано и барабани на деветгодишна възраст. Джеймс е бил член на няколко местни гаражни групи, включително Leather Charm и Obsession. По подобен начин музиканти като Ted Nugent, Thin Lizzy, AC/DC, Black Sabbath, Deep Purple, Scorpion, Led Zeppelin, Queen и други са повлияли силно на неговата музика.

Франческа Хетфийлд Нетна стойност 2022 г

Нетната стойност и приходите на Франческа идват от работата й като дизайнер на костюми. По същия начин тя е спечелила добър живот и е придобила известност в резултат на кариерата си. Франческа Хетфийлд има нетна стойност от около 1 милион долара към 2022 г.

Статус на връзка с Франческа Хетфийлд

Що се отнася до състоянието на връзката й, Франческа е права и е омъжена за Джеймс Хетфийлд. Те се срещат за първи път по време на турне на група Metallica през 1992 г. Когато Metallica промотират албума си „Black Album“ през 1992 г., Франческа работи в гардероба им.

И двамата определят любовта си като любов от пръв поглед. По същия начин, след като се срещат пет години, те се женят на 17 август 1997 г. Освен това имат три деца. Кали Тий, първото им дете, е родено на 13 юни 1998 г. След това второто й дете, Кастор Върджил, е родено на 18 май 2000 г. Марчела Франческа, по-малкото им дете, е родено на 17 януари 2002 г.

Социална медия

Франческа няма акаунти в социалните медии и не е активна в нито една от тях. По същия начин тя изглежда заета с личния си живот и не иска подобна информация да бъде публично достояние.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Щастливият й камък е аметист.
  3. Нейният щастлив цвят е тюркоаз.

Също така, знайте за Нетна стойност на Пол Зимър, биография, възраст, националност, етническа принадлежност .

Популярни Публикации