Форри Джей Смит заявява, че няма да присъства на предстоящите награди на Гилдията на актьорите

Американският актьор Форри Джей Смит обяви, че няма да присъства на предстоящите награди на Гилдията на актьорите поради изискванията на събитието за ваксиниране срещу коронавирус. 62-годишният актьор, който играе в сериала на Paramount Yellowstone, се извини във вече изтрито видео на страницата си в Instagram, че не е могъл да присъства на събитието по награждаването. Смит каза, без да има намерение да обижда никого, че не е бил ваксиниран и следователно няма да може да участва в наградното събитие съгласно насоките за Covid-19. Според CNN той също е казал, че няма да се ваксинира. Тъй като не е ваксиниран, на актьора Форри Дж. Смит, който играе ролята на собственика на ранчото, Лойд Пиърс в Йелоустоун, му е забранено да ходи по червения килим…изявленията му ме завладяха и аз много харесвам този човек, дори и да не съм голям фен на програмата...

Всеки гост с билет трябва да представи доказателство за ваксинация, включително бустер дози (ако отговаря на условията), доказателство за отрицателен лабораторен PCR тест за Covid-19 в рамките на 48 часа след събитието и доказателство за отрицателен антигенен тест в деня на събитието. Смит каза, че очаква с нетърпение да носи своята каубойска шапка и ботуши на червения килим и да покаже моята култура и произход.

Всичко за Форри Джей Смит

 Форри Джей СмитСпоред Daily Mail, Forrie J Smith е роден в Монтана и пада от кон пред очите на родителите си, когато е на шест години, което го вдъхновява да стане каубой. Смит започва да участва в родео на осемгодишна възраст, когато бабата на Смит Джоузефин настоява той да участва в състезания по време, вместо да язди бикове, където каубоят трябва да се задържи възможно най-дълго.

Форри Джей Смит, каубой от реалния живот, преди да стане известен в Холивуд, представя Лойд Пиърс, работник в ранчото на Дътън Ранч в Йелоустоун. Започва да язди коне на 11 и по-късно става каскадьор, получавайки своята карта на Гилдията на актьорите през 1986 г. Той участва като каскадьор в екшън филма на Антонио Бандерас от 1995 г. „Десперадо“ и малки участия в телевизионния сериал от 2017 г. „Полунощ, Тексас“.

 Форри Джей Смит

Ситкомът е огромен удар за Paramount Network, привличайки 9,3 милиона души за финала на сезон 4. Кевин Костнър и Кели Райли също се появяват в драмата. Другите му филмови роли включват The Vagrant, Tombstone, The Lazarus Man, South of Heaven, West of Hell и Better Call Saul.

Популярни Публикации