Foogiano- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Кваме Халил Браун , по-известен със сценичния си псевдоним Foogiano, е американски рапър. Най-известната песен на Foogiano е Molly. Той има звукозаписна сделка с 1017 Records. Gutta Baby, неговият дебютен студиен албум, беше издаден през ноември 2020 г. Към днешна дата той също е издал пет микстейпа. Въпреки че е обещаващ изпълнител в музикалната индустрия, той е бил замесен в редица правни затруднения. Той излежа три години през 2014 г. и е осъден на пет години затвор от 2021 г.

Бързи факти

Празнувано име Фуджано
Възраст 28 години
Псевдоним Фуджано
Рождено име Кваме Халил Браун
Рождена дата 04.07.1993 г
Пол Мъжки
Професия американски рапър
Етническа принадлежност Афроамериканец
Националност американски
Родена нация Съединени щати
състезание черен
Религия Кристиян
Хороскоп Рак
Място на раждане Грийнсбъро, САЩ
Братя 3
Сестри 1
приятелка Рени Ручи
Семейно положение Обвързан
деца 1
Дъщеря 1
Нетна стойност 100 хиляди долара
Заплата Хиляда долара
Източник на богатство Музикална кариера
Височина 5 фута 10 инча (178 см)
Тегло 75 кг (165 Ibs)
Тип тяло Атлетичен
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен
Жанр Хип хоп
Начало на кариерата 2014 г

Биография на Фуджано

Фуджано е роден на 4 юли 1993 г. Кваме Халил Браун е неговото име. Родното му място е Джорджия в САЩ и той е американски гражданин. Неговият астрологичен знак е Рак. Той е отгледан в Грузия. Майка му е отгледала него и тримата му братя и сестра. Той е от афро-американски произход, а религията му е християнството. Към момента не е известна информация за неговите родители или братя и сестри.

Височина, тегло на Фуджано

Колко висок е Фуджано? Рапърът Foogiano е висок приблизително 5 фута и 11 инча. Има стройно телосложение. Очите му са тъмнокафяви, а косата му черна. Сексуалната му ориентация е хетеросексуална.  Фуджано

Фуджано с приятелката си (Източник: Pinterest)

кариера

Foogiano започва да рапира в ранна възраст. Gutta Baby, неговият първи микстейп, беше издаден през 2017 г. The Mayor, вторият му микстейп, беше пуснат през следващата година. Gutta Baby 2, неговият втори микстейп, беше пуснат през септември същата година. Gutta Baby 3, неговият четвърти микстейп, беше издаден през 2019 г. Той стана известен след издаването на неговия хит Molly. Песента му донесе и награда от 000 в конкурса за рап музика Authentic Empire Music Group.

През септември 2020 г. популярната му мелодия беше ремиксирана с колегата му рапър DaBaby. Той има сделка с 1017 Records на Gucci Mane. Gutta Baby, неговият дебютен студиен албум, беше издаден през ноември 2020 г. В класацията на Billboard Heatseekers Albums дебютният му албум достигна номер едно. През април 2021 г. той издаде Backwood Boyz, неговият пети микстейп, в партньорство с Geezy Escobar. Той има почти 421 хиляди абонати на собствения си канал в YouTube. Творбите му могат да се видят в канала му в YouTube. Той се появява като гост в песента Take a Life на Pooh Shiesty от 2021 г. През 2020 г. той се появи в ремикса на Hittlin (Remix) на Money Mu. Сингълът на Big Scarr SolcyBoyz 2 го включваше.

Приятелка на Фуджано, запознанства

Фуджано все още не се е женил. Рени Ручи, рапър, е негова приятелка. Трей Сонгз, певец, туитна снимки на приятелката на Браун, Рени Ручи, през март 2021 г. В отговор Фугиано заплаши Трей с нападение, след като беше освободен от затвора. От предишна връзка той има дъщеря на име Ейвъри.

Нетна стойност на Фуджано

Фуджано се издържа от музикалната си кариера. Договорите, продажбите на албуми и концертите му осигуряват прехраната. През 2020 г. той издаде своя дебютен студиен албум. Музикалната му кариера обаче беше прекъсната, когато беше осъден на пет години затвор за множество престъпления през 2021 г. Към октомври 2022 г. нетната му стойност в момента се оценява на по-малко от 500 000 долара.

Любопитни факти

  • Той има сделка с 1017 Records на Gucci Mane.
  • Рак е неговата зодия.
  • Той спечели рап състезанието на Authentic Empire Music Group за 000.
  • Неговият албум Gutta Baby дебютира на върха на класацията Billboard Heatseekers Albums.

Популярни Публикации