Фола Еванс Акингбола- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Фола Еванс Акингбола е нигерийска актриса и модел. Фола Еванс Акингбола получава обучение в Националния младежки театър на Обединеното кралство. Тя също така е възпитаник на лондонския Actor’s Temple and identity Drama School. По същия начин тя даде забележителни изпълнения в телевизионните програми Siren и Game of Thrones.

Бързи факти

Пълно име: Фола Акингбола
Дата на раждане: 26 септември 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Лондон
Националност британски
баща Единична Akingball
Майка Д-р Джилиан Еванс
Братя и сестри един

Биография на Фола Еванс Акингбола

Фола Еванс Акингбола е на 28 години . Тя е родена в Лондон, Обединеното кралство, на 26 септември 1994 г. Израснала е в Бърмъндси, преди да се премести със семейството си в Онър Оук Парк. Д-р Джилиан Еванс, виден антрополог в университета в Манчестър, е името на майка й.

Сола Акингбола е името на баща й и той е талантлив музикант. Той е главният вокалист на „Critical Mass“, група с афро-фънк произход, и перфекционист на британската джаз-фънк група Jamiroquai. Тя е израснала заедно със сестра си.По същия начин тя е от британски произход, въпреки че етническата й принадлежност не е сигурна. По време на детството й баща й се премества в Лондон от Нигерия. Тя предложи да учи етика, религия и философия, за да следва стъпките на майка си.

Нейното образование включва бакалавърска степен по философия. Тя обаче започва да моделира и да действа по-късно в живота си. След това тя отиде в Лондон, за да се присъедини към Националния младежки театър, Identity Drama School и Actor’s Temple.

  Фола Еванс Акингбола възраст

Фола Еванс Акингбола

Височина и тегло на Фола Еванс Акингбола

Фола Еванс Акингбола е красива жена с изключителна личност. Тя е прекрасна и привлекателна. Тя е висока 5 фута 8 инча и тежи приблизително 58 килограма. В момента информацията за нейния специфичен размер на тялото се преглежда.

кариера

през 2014г. Фола Еванс Акингбола започва кариерата си във филмовата индустрия. Участвала е в редица филми и телевизионни сериали, оценени от критиката. През 2016 г. тя се появи и в хитовия сериал на HBO Game of Thrones. Тя изигра ролята на „съпругата на Карл Моро“.

Освен това тя се появи в Game of Thrones заедно със Сибел Кекили, Джесика Хенуик, Емилия Кларк и други. Въпреки второстепенната си роля, тя направи силно изявление за уменията си в развлекателната индустрия.

В резултат на това тя е избрана за ролята на Роузи Фабрис в Смъртта в рая. През същата година тя участва и в сериала на ужасите Siren като главна героиня.

Тя също се е появявала във филми като Youngers (2014), Holby City (2014), Dawn (2016), Assassin’s Creed (2017) и редица други. Рена Оуен, Емилия Кларк, Къртис Лъм, Сибел Кекили и Джесика Хенуик, наред с други, са се появявали в нейни филми. Тя също е модел на редица известни фотографи и публикации.

По същия начин тя е изходяща млада дама, която продължава да говори на различни места. Тя също така участва в демонстрация през 2018 г. срещу „Political Windrush“, която лиши много хора от законните им права. Тя пусна на пазара тениска с логото на вятъра като част от кампанията си в социалните медии, както и кампания с хаштаг, наречена #weareallwindrush.

Fola Evans Akingbola Нетна стойност

Фола Еванс Акингбол a, младата актриса, е натрупала значителна нетна стойност. Нетната й стойност се оценява на около 1,2 милиона долара към октомври 2022 г . Тя притежава таланта, спокойствието, красотата и харизмата, които я отличават като звезда за гледане в Холивуд. Нейното заплащане, от друга страна, все още се преразглежда.

  Фола Еванс Акингбола нетна стойност

Фола Еванс Акингбола

Фола Еванс Акингбола Гадже, Запознанства

Фола Еванс Акингбола в момента е необвързан. Тя все още не се е омъжила. Тя няма деца. В момента тя се концентрира върху кариерата си. Тя е доволна и доволна от живота си.

Говорейки за предишната й връзка, от друга страна. Тя пази връзките си в тайна, защото е потайно момиче. Тя поддържа личния си живот извън подобни слухове и противоречия, докато отразява своите слухове и противоречия. Тя има добър профил. За нейния личен или професионален живот обаче няма слухове.

Популярни Публикации