Флорънс Смит - Съпругата и децата на Джо Фрейзър

Флорънс Смит е съпругата на покойния Джо Фрейзър. Ето някои факти за Флоренция. Джо беше професионален боксьор от Съединените щати. От 1965 до 1981 г. той се състезава. Джо беше добре известен със своята издръжливост, сила, свирепа сила на удари и безмилостен стил на борба с напрежението. Той беше първият човек, победил Мохамед Али в боксов мач.

От 1970 до 1973 г. Джо беше безспорен шампион в тежка категория. По същия начин той беше аматьор, който спечели златен медал на летните олимпийски игри през 1964 г. Флорънс е бившата съпруга на шампиона Джо. Тя беше една от любовниците/съпругите на Джо, наред с други.

Флорънс Смит, съпругата на Джо Фрейзър

Флорънс Фрейзър е съпругата на Джо Фрейзър, както беше посочено по-рано. Моминското й име беше Смит, а след като се омъжи, смени фамилията си на Фрейзър. Запознават се, когато и двамата са много млади. Когато двамата се срещат за първи път, Смит е на 16, а Фрейзър на 14.Фрейзър и Смит се женят през 1963 г. Те бяха на пътешествие заедно повече от две десетилетия. Управлението на финансовото бреме беше трудно за Фрейзър в ранните етапи от кариерата му. За съжаление двойката се развежда през 1980 г. Джо е известен със своите женствени наклонности и многобройни афери. Феновете му пък обожаваха връзката му с Флоранс. Джо почина през 2011 г. на 67-годишна възраст. Той почина от рак на черния дроб.

Деца на Флорънс Смит

Джоу Смит, съпругът на Флорънс Смит, има 11 деца. Джо сподели 5 от тези 11 с Флорънс. Флоранс и бившият й съпруг имат четири дъщери и син. Жаклин Фрейзър, една от дъщерите й, също беше професионален боец.

 Флорънс Смит

Флорънс Смит

Тя продължи враждата, като се биеше с Лайла Али. Другите три дъщери на Флорънс са Уата, Джо-Нета и Наташа. По същия начин името на най-големия й син е Марвис Фрейзър. Бил е и професионален боксьор.

Фрейзър имаше две деца от жена на име Росета. Розета и Фрейзър бяха родители на две дъщери, Рене и Сан Хектор. Бившата съпруга на Джо Флорънс беше майка на пет деца в тайно споразумение. По същия начин тя беше мащеха на шест от децата на Джо.

Възрастта на Флорънс Смит: На колко години е тя?

Флоранс трябва да е над 70-годишна възраст. Действителната рождена дата и датата на раждане на Флорънс не са известни. Нейният ранен живот и мястото на нейното раждане не се отразяват в медиите. Що се отнася до личния й живот, тя предпочита да го пази в тайна. Тя беше известна като съпруга на боксьора. Освен това тя има личен живот.

Нетната стойност на Флорънс Смит

Нетната стойност на Флорънс Смит не е известна. Съпругът й, от друга страна, има нетна стойност от 0 000 към октомври 2022 г. Той изкарва прехраната си като боксьор. Освен това източникът на доходи на Флорънс е неизвестен. Има заработени деца, които й оказват финансова помощ, когато има нужда.

Популярни Публикации