Fivel Stewart- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Фил Стюарт е известна актриса. Файвъл Стюарт стана известна след участието си във филми като „Боец в яма“, „Хензел и Гретел: Войните на магьосничеството“ и „Замръзване“.

Бързи факти

Пълно име: Фил Стюарт
Дата на раждане: 04 ноември 1996 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло: 54 кг
Семейно положение: по отношение
Запознанства Андрю Кай
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Бевърли Хилс, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени (шотландски, руски, чернокраки индианци, азиатски)
баща Нилс Алън Стюарт
Майка Рене Стюарт
Братя и сестри Две (Booboo Stewart и Maegan Stewart)

Файвъл Стюарт Биография, възраст, семейство, братя и сестри

Файвъл Стюарт е родена в Бевърли Хилс, Калифорния, Съединените американски щати, на 4 ноември 1996 г. Сегашната й възраст е 23 години и е от американска националност. Рене Стюарт (майка) и Нилс Алън Стюарт (баща) са нейни родители (баща). Trent Heaven Stewart също е нейното рождено име. Стюарт идва от известно шоубизнес семейство. Тя е дъщеря на Нилс, каскадьор-актьор-продуцент-и-нещо повече от няколко тирета, и Рене Стюард, актриса на непълно работно време. Освен това, тя е известна като Фавел, просто защото го е предпочела пред присвоеното й рождено име, Трент. По същия начин майка й е актриса на непълно работно време, докато баща й е талантлив каскадьор, който се е появявал в над 100 филма. Младата актриса е от смесена раса. В резултат на това тя има шотландски, руски и индиански произход от страна на баща си, въпреки че майка й е от азиатски произход, по-специално китайски, японски и корейски.

Височина, тегло и измерване на тялото

Файвъл Стюарт е висок 5 фута 5 инча и тежи 54 килограма. По същия начин тя има красива черна коса и черна кожа. Все още има малко подробности за другите й измервания на тялото.  Фил Стюарт

Файвъл Стюарт позира за снимка Източник: Instagram

Файвъл Стюарт Нет Уърт

Тя има много пари като актьор, които може да използва, за да посрещне нуждите си. Тя вече има нетна стойност от около 1 милион долара. Освен това няма подробности за нейното заплащане или доходи.

кариера

Поглеждайки назад към кариерата на Файвъл Стюарт, тя започва работа на седемгодишна възраст. Тя беше работила във филмовия бизнес, когато беше на тази възраст. Файвъл беше водещ певец на колектива My Allowance. Тя също е споделяла сцената с Деми Ловато, Менудо и Мичъл Мусо, наред с други.

В допълнение, Файвъл беше вокал в групата си, 5L. Нейният партньор, Booboo, я акомпанира на китара в това звено. Зашеметяващата актриса се появява и в напрегнатия филм от 2004 г. „State's Proof'. През същата година тя играе Криси Дивърс в романтичния филм „Разпродажба в двора'. По отношение на актьорската си кариера, тя играе повтарящия се герой на Бети Бети в американската LGBT сапунена опера „Dante's Cove“ от 2004 до 2006 г. Докато работи върху тази опера, тя е избрана да играе Лусинда във филма „Pit-Fighter“, включващ Скот Адкинс, Стана Катич, Стивън Бауер и други. По същия начин тя е изиграла няколко от най-известните роли в различни телевизионни предавания и кратки драми. По подобен начин тя се е появявала във филми като „The O.C.“, „Blue Dolphin Kids“, „Like a Country Song“, „Lab Rats: Elite Force“, „Booboo & Fivel Stewart: Rainy Day“ и „Atypical“, между другото. Сега тя работи върху предстоящия си филм „The Haunting of Sharon Tate“. Този филм ще излезе тази година (2019). Тя участва и в други кампании като „The Never List“, „The Windigo“, „The Girls of St. Joan“ и „Devilwood.“ Освен това, тя е широко призната с ролите си във филми като Hansel & Gretel : Warriors of Witchcraft (2013), Freeze (2013) и Pit Fighter (2013). (2005). Тя играе Изи в телевизионното шоу Atypical от 2018 г.

Файвъл Стюарт Гадже, Запознанства

Фил Стюарт е романтично обвързана с актьора Андрю Кай. Двойката е заедно от няколко години. Те все още са много загрижени за делата си и все още не са предоставили личните си данни.

Освен това няма индикации, че те ще бъдат разделени. Що се отнася до предишния й годеж, тя не е излизала преди да срещне Андрю. Тя рядко обсъжда личния си живот в медиите или като цяло.

Любопитни факти

  • Тя е дъщеря на Нилс, каскадьор-актьор-продуцент-и-нещо повече от няколко тирета, и Рене Стюард, актриса на непълно работно време.
  • Освен това, тя е известна като Фавел, просто защото го е предпочела пред присвоеното й рождено име, Трент.
  • По същия начин майка й е актриса на непълно работно време, докато баща й е талантлив каскадьор, който се е появявал в над 100 филма.
  • През същата година тя играе Криси Дивърс в романтичния филм 'Разпродажба в двора'.
  • Файвъл Стюарт стана известна след участието си във филми като „Боец в яма“, „Хензел и Гретел: Войните на магьосничеството“ и „Замръзване“.

Популярни Публикации