Фишър Стивънс - възраст, биография, нетна стойност, височина, съпруга, брак

Фишър Стивънс е известен актьор, продуцент, режисьор и сценарист от Съединените американски щати. Най-новите постижения на Фишър Стивънс включват спечелването на наградата „Оскар“ за най-добър документален филм през 2010 г. за неговия филм „The Cove“.

Бързи факти

Пълно име: Фишър Стивънс
Дата на раждане: 27 ноември 1963 г
Възраст: 58 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: актьор, режисьор, продуцент и писател
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруга Алексис Блум
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 40-32-12 инча
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
образование Нюйоркски университет
баща Норман Фишър
Майка Сали
деца две (син: Отис и дъщеря: Палома)

Биография на Фишър Стивънс

Фишър Стивънс в младостта им На 27 ноември 1963 г. Стивънс е роден като Стивън Фишър. В момента той е на 58 години и е зодия Стрелец. Роден е в Съединените американски щати, в град Чикаго. Сали (майка) и Норман Фишър са родителите (баща) на този актьор. Майка му е художничка и активистка срещу СПИН, докато баща му е изпълнителен директор в мебелната индустрия.

За съжаление, когато е на 13 години, родителите му се развеждат. По подобен начин той получава първата си филмова роля на шестнадесет години във филма на ужасите „The Burning“. Този актьор посещава университета в Ню Йорк за една година, преди да реши да се занимава професионално с актьорство. Освен това този човек е арфист.  Възраст на Фишър Стивънс

Фишър Стивънс

Височина и тегло на Фишър Стивънс

Този актьор е висок 5'7 ″ и тежи приблизително 73 килограма. Измерванията му на гърдите, талията и бицепса са 40-32-12 инча. Косата му е тъмнокафява и има чифт прекрасни сини очи. Други подробности за физическата му статистика не са известни.

кариера

Стивънс е съосновател на Theatre Company Naked Angels през 1986 г. с дългогодишни приятели Пипин Паркър, Роб Мороу, Чарлз Ландри, Никол Бърдет, Нанси Травис и Нед Айзенберг. По същия начин той е съосновател на Greene Street Films през 1996 г., компания за филмова продукция. Освен това той се появява като Едгар Алън По в албума на Лу Рийд от 2003 г. „The Raven“ в изпълнение като Едгар Алън По.

Като актьор той е най-известен с ролите си на Чък Фишман в телевизионния сериал от 1990 г. „Early Edition“, Бен Джабитуя в „Късо съединение“ и злодейския компютърен гений Юджийн Чумата Белфорд в „Хакери“. Освен това, този актьор последните постижения включват спечелването на наградата Independent Spirit за най-добър документален филм за 2008 г. за Crazy Love.

Освен това това включва наградата на Академията на The Cove за 2010 г. за най-добър документален филм. Освен това този човек режисира продуцирания от Леонардо ди Каприо документален филм „Before the Flood“, чиято премиера беше на Международния филмов фестивал в Торонто и беше пуснат от National Geographic на 21 октомври 2016 г. В момента той участва в сатиричния драматичен сериал на HBO „Succession“ като Хюго Бейкър.

Освен това той е добре известен с ролите си на Иги в „Super Mario Brothers“, Бен Яхрви в „Късо съединение 2“ и Хоук Ганц в „The Flamingo Kid“. Освен това той се появява в „Фрейзър“, „Приятели“, „Закон и ред“, „Кий Уест“ и „Изгубени“ по телевизията. Освен това този актьор направи две изяви в телевизионното шоу „Numb3rs“.

Освен това той се появява в Baby It's You (1983) и The Brother from Another Planet (1984). (1984). Този актьор се появява и режисира повече от 50 сценични продукции в хода на кариерата си. Освен това, през 2010 г., заедно с Андрю С. Карш и Ерик Х. Гордън, този актьор е съосновател на Insurgent Media, компания за нови медии и документални филми.

Освен това този актьор се появява по телевизията в Tall Tales & Legends (1985) на Showtime, Early Edition (1996) на CBS и Ryan’s Hope (1996) на ABC. (1975 г.). Този човек режисира драматичния филм на Apple TV Palmer на Джъстин Тимбърлейк през 2021 г.

Нетна стойност на Фишър Стивънс

Без съмнение този невероятен актьор би спечелил малко състояние от актьорската си кариера. Приблизителната му нетна стойност обаче е 8 милиона долара към октомври 2022 г.

  Нетната стойност на Фишър Стивънс

Фишър Стивънс

Съпруга на Фишър Стивънс, брак

Тази личност преди това се срещаше с актрисата Мишел Пфайфър през 1989 г. Въпреки това, двамата се разделиха три години по-късно, през 1992 г. По-късно той излизаше с Алексис Блум, негов дългогодишен партньор във филмите и продуцент. Двойката се ожени на частна церемония през 2017 г. Те обаче имат две деца заедно: син Отис и дъщеря Палома.

Популярни Публикации