Фиона Хънтингтън-Уайтли - Всичко, което трябва да знаете за нея

Фиона Хънтингтън-Уайтли преди това е работил като фитнес учител. Тя е най-известна като майка на Роузи Хънтингтън-Уайтли, модел и актриса.

Бързи факти

Пълно име Фиона Хънтингтън Уайтли
Първо име Фиона
Презиме Хънтингтън
Фамилия Уайтли
Професия Бивш фитнес инструктор
Националност британски
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Чарлз Андрю Хънтингтън-Уайтли
Без деца 3
Женен Дата 1981 г

Съпруг и семеен живот

Тя е омъжена дама. Чарлз Андрю Хънтингтън-Уайтли е името на нейния съпруг. Професионално, той е бивш дипломиран геодезист. Двойката се жени през 1981 г. Те са имали прекрасно брачно съществуване заедно до този момент. Те са женени от 39 години и имат две деца. Двамата са родители на три деца.

Роузи Хънтингтън-Уайтли и нейният годеник

Роузи Хънтингтън-Уайтли, родена като Роузи Алис Хънтингтън-Уайтли, е известен английски модел, актриса, дизайнер и бизнесдама. Тя е родена в Плимут, Девън, Англия на 18 април 1987 г. Роузи израства във ферма в Тависток, Девън с брат си Тоби и сестра си Флорънс. Тя започва кариерата си на модел на 16-годишна възраст и оттогава се появява в няколко периодични издания, филми и телевизионни програми.Роузи се сгоди за Джейсън Стейтъм, широко известен със своите екшън филми. Той е актьор, както и филмов продуцент. Джейсън е британски гражданин. Роден е на 26 юли 1967 г. След дълга любов двойката се сгоди на 10 януари 2016 г. Двамата все още не са сключили брак. На 31 октомври 2019 г. дъщеря й публикува две прекрасни снимки в Instagram, които бяха направени по време на церемонията по награждаването. И двете двойки бяха облечени в черно за случая.

 Фиона Хънтингтън-Уайтли

Фиона Хънтингтън-Уайтли (Източник: Google)

Нейният правнук

Роузи, нейната дъщеря, роди момче на 24 юни 2017 г. Джейсън, нейният годеник, е баща на нейния син. Бебето е родено здраво, а теглото му при раждане е 8,8 паунда. Родителите кръстиха бебето си Джак Оскар Стейтъм.

Нейните скъпи моменти с дъщеря и внуче

Тя се появява на публични места само в редки случаи. Веднъж беше видяна да се разхожда с дъщеря си и внуците си. Бебето е било в количка, а майката и дъщерята са излезли да се разходят. Тя е облечена небрежно в панталони и бяла риза. Дъщеря й изглежда зашеметяващо в черно.

 Фиона Хънтингтън-Уайтли

Фиона Хънтингтън-Уайтли (Източник: Google)

Нетна стойност

Дъщеря й има нетна стойност от 30 милиона долара към октомври 2022 г. Тя е добре известна с работата си като модел за компанията за бельо Victoria’s Secret. SRosie е един от най-добре платените модели в света. Тя също е предприемач, което допринася за нейното богатство. Нейният годеник също има нетна стойност от 90 милиона долара. Тя е получила няколко известни отличия.

Популярни Публикации