Filippo Ganna- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Филипо Ганна е известен италиански колоездач. Филипо Ганна е четирикратен световен шампион, който също е печелил медали от състезания като Световното първенство на UCI по колоездене на писта, Световното първенство на UCI по шосе и Летните олимпийски игри през 2020 г. В момента той е член на UCI World Team Ineos Grenadiers.

Бързи факти

Пълно име: Филипо Ганна
Дата на раждане: 25 юли 1996 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Колоездач
Държава: Италия
Височина: 6 фута 4 инча (1,93 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Карлота Морино
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Вербания
Националност Италиански
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
баща Марко Ганна

Филип Съмър Биография

Филипо Ганна е роден във Вербания, Италия, на 25 юли 1996 г. Към 2022 г. той ще бъде на 26 години. Марко Ганна е името на баща му. Той също е бивш олимпийски спринт кануист от Италия.

Има малко налична информация за имената и професиите на майка му и братята и сестрите му. Той е от италиански произход и следва християнската вяра. Освен това той е от смесен етнос. Неговата зодия е Лъв според астрологията.Филипо Ганна Образование

По отношение на формалното образование той завършва образованието си в местно училище в родния си град. Освен това той завършва университетското си образование.

Височина и тегло на Филипо Ганна

Филипо Ганна е много привлекателен и има прекрасна личност. Велосипедистът е висок приблизително 6 фута и 4 инча. Докато тежи 82 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Очите му са кафяви, а косата му е черна на цвят.

  Филипо Ганна

Filippo Ganna In A Race (Източник: Pinterest)

кариера

Flippo Summer е талантлив млад колоездач. Той работи усилено и се фокусира върху това да стане един от най-успешните колоездачи в историята. Играчът се интересуваше от спорт от малък, както и семейството му. По-късно в живота си той решава да се занимава с колоездене като кариера.

Колоездачът направи заглавия и плени публиката на Световното първенство на закрито през 2016 г. с уникалния си стил на колоездене. Той започваше бавно и изоставаше, само за да вдигне темпото през второто полувреме и лесно да спечели.

Започва кариерата си с езда за отбора Colpack. През 2017 г. той стана професионалист с ОАЕ Абу Даби. Той се присъедини към Team Sky преди сезон 2019 след две години с екипа на ОАЕ Абу Даби.

Периодът от 2019 г. до 2020 г. беше изключително плодотворен за него, след като той постави множество рекорди. Той постави три световни рекорда в индивидуалното преследване, като намали резултата от над 4 минути, 5 секунди на 4 минути, 1,934 секунди. Това се случи по време на Световното първенство по колоездене на писта на UCI в Берлин.

Освен това той ще участва на Летните олимпийски игри през 2020 г. в Токио през 2021 г. В отборното преследване той спечели злато със Симоне Консони, Франческо Ламон и Джонатан Милан.

Освен това, по отношение на други постижения, той се класира на първо място в Националния шампионат на шосе за кадети през 2012 г., трети в Националния шампионат на шосе за юноши, първи в Chrono des Nations Junior през 2014 г., първи в Националния шампионат на шосе до 23 години и т.н. . Наскоро той спечели националния шампионат по шосе за 2022 г.

Нетната стойност на Филипо Ганна

Flippo Ganna се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към октомври 2022 г. общата му нетна стойност е приблизително 1,5 милиона щатски долара.

Филипо Ганна Приятелка, Запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Филипо Ганна, той не е женен. Той обаче има връзка с Карлота Морино. Те водят комфортен начин на живот, но все още нямат деца.

Освен това той няма други връзки. В същото време той е открит относно предпочитанията си към пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации