Филип Ривърс - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Филип Ривърс е куотърбек по американски футбол, който играе за Лос Анджелис Чарджърс (NFL) от Националната футболна лига. В допълнение, той играе колежански футбол в NC State и е избран от New York Giants в първия кръг на 2004 NFL Draft с четвъртата обща селекция.

Бързи факти

Пълно истинско име Филип Ривърс
Псевдоним Филип
Възраст (към 2021 г.) 40 годишен
Професия Футболен куотърбек
Дата на раждане 08 декември 1981 г
Място на раждане Декейтър, Алабама
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруга Тифани Ривърс
Нетна стойност 50 милиона долара
Височина (прибл.) 6 фута 5 инча
Тегло (прибл.) 103 кг

Възраст и ранен живот на Филип Ривърс

Филип Ривърс е роден на 8 декември 1981 г , в Декейтър, Алабама, на родителите Стив (баща) и Джоан (майка). Баща му беше футболен треньор в гимназията Декейтър, а майка му беше учителка. Бащата на Ривърс имаше огромно влияние върху него като дете, което допринесе за футболната му кариера. Има по-голяма сестра Анна Ривърс и по-малък брат Стивън Ривърс. Филип Ривърс е родом от Съединените щати с френски произход. Ривърс отиде в гимназията в Атина за обучението си. Ривърс се утвърди като най-добрият подавач в подготовката в Алабама с напредването на неговия старши сезон. Той също така посещава държавния университет на Северна Каролина в Роли, Северна Каролина, където играе футбол за NC State Wolfpack на треньора Чък Амато.

Височина и тегло на Филип Ривърс

Ривърс е на височина 6 фута 5 инча (1,96 метра). Освен това той тежи 103 кг. Освен това косата и очите му са светлокафяви.  Филип Ривърс

Филип Ривърс Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Филип Ривърс? Ривърс печели 37,5 милиона долара годишно и се съобщава, че има нетна стойност от 50 милиона долара.

кариера

Ривърс изведе NC State до рекорд 8–4 като новобранец, включително победа на Tangerine Bowl срещу Минесота. През 2001 г., като второкурсник, той хвърли 2586 ярда и 16 тъчдауна. В допълнение, той изведе Wolfpack до победа в първите им девет мача през 2002 г. Като старши, той подаде за 4491 ярда и 34 тъчдауна в 12 мача, завършвайки кариерата си като най-плодотворния и издръжлив куотърбек в историята на ACC. Ривърс Ривърс, заедно с Бен Ротлисбергер, Ели Манинг и Мат Шауб, беше един от седемнадесетте куотърбекове, избрани в проекта за НФЛ през 2004 г. Той подписа шестгодишна сделка за 40,5 милиона долара със Сан Диего Чарджърс през август 2004 г., която включваше бонус от 14,5 милиона долара при подписване.

  Филип Ривърс

Ривърс спечели първия си старт в НФЛ срещу Оукланд Рейдърс на 11 септември 2006 г. Въпреки че хвърли само 11 пъти, той завърши 8 подавания, едно за тъчдаун, при победа с 27–0 срещу Рейдърс. Ривърс току-що изпревари Фаутс, за да стане лидер на Чарджърс за всички времена по ярдове за преминаване на 13 октомври 2016 г. Освен това той направи най-високите в кариерата си и водещи в лигата 21 прихващания, като изпълни само 60,4 процента от своите хвърляния. В допълнение, той завърши сезон 2017 с 434 ярда пасове и три тъчдауна, докато Чарджърс триумфираха с 28-6 в Деня на благодарността, по време на седмица 12. През 2013 г. Ривърс беше обявен за Играч на годината за завръщане в НФЛ. В допълнение, той беше обявен за възпитаник на NFL играч на годината през 2010 г. През 2013 г. той беше обявен за завръщащ се играч на годината на PFWA NFL.

  Филип Ривърс

Съпруга и брак на Филип Ривърс

Коя е съпругата на Филип Ривърс? Филип Ривърс има жена. На 19 май 2001 г. той се жени за Тифани Ривърс, неговата любов от прогимназията. Те живеят в северната част на окръг Сан Диего, Калифорния, с осемте си деца. Gunner Rivers, Halle Rivers, Sarah Catherine Rivers, Grace Rivers, Rebecca Rivers, Caroline Rivers и Peter Rivers са негови деца.

Популярни Публикации