Fiammetta Cicogna- Възраст, Биография, Wiki, Височина, Гадже, Нетна стойност, Кариера

Има само няколко души, които са активни в много професии едновременно. Фиамета Чиконя i е модел един от милион, телевизионен водещ и италиански актьор. Удивително е как тя успя да процъфти във всеки от тях за толкова кратък период от време. Най-отличителните черти на тази дама са нейната сладострастна форма, зашеметяващи очи и невероятно умение. Разгледайте повече за Fiammetta Cicogna Carl Hirschmann Възраст, биография, Wiki, тегло, височина, гадже, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Фиамета Чиконя
Псевдоним Неизвестен
Рождена дата 17 май 1988 г
Възраст 33 години
Хороскоп Телец
Родно място Милано, Италия
Жител Неизвестен
Бащино име Карл Хиршман
Майчино име Неизвестен
Братя и сестри Филипо Чиконя, Фабио Чиконя и Федерико Чиконя
Височина 5 фута 5 инча или 170 см
Тегло 60 кг или 132 паунда
Измервания на тялото Неизвестен
Националност Италиански
Етническа принадлежност Бяло
Цвят на очите Неизвестен
Цвят на косата Неизвестен
образование Католически университет
Професия Модел, актьор и телевизионен водещ
гадже Карл Хиршман
Съпруг Карл Хиршман
Нетна стойност милион – милиона
Присъствие в социалните медии Instagram , Twitter

Fiammetta Cicogna Биография, възраст, семейство и националност

Коя е Фиамета Чиконя? Тази привлекателна красавица е родена в прекрасния град Милано. Тя е 33 години точно сега. Израствайки там, тя беше благословена с най-важното, което родителите й можеха лесно да осигурят. Баща й, производител на свещи, чиято самоличност не е публикувана публично, я отгледа. По същия начин няма налична точна информация за нейната обожавана майка.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Фиамета Чиконя? Въпреки това, въз основа на нейните публикации в Instagram, можем да ви гарантираме, че тя е фитнес ентусиаст, който тренира, откакто осъзна необходимостта от това. Очакваме също така, че ще прави малко йога, пилатес и други упражнения, за да направи своя лекар доволен. Нейните диети са доста строги, тъй като тя е доста придирчива към храната, която Сиконя приема.Тя обикновено избягва храни, съдържащи въглехидрати, в полза на плодове, зеленчуци и протеини. Удивителното при нея е телесното й тегло от 60 кг. Този милански модел е висок 170 см като модел на Милано . Тази височина се счита за желана в света на модата, тъй като помага на човек да изпъкне повече.

  Фиамета Чиконя Карл Хиршман

Fiammetta Cicogna Карл Хиршман със съпруга си Източник: Instagram

Нетна стойност на Фиамета Чиконя 2022 г

Каква е нетната стойност на Fiammetta Cicogna? Нетната стойност на Fiammetta Cicogna варира между милион – милиона към октомври 2022 г. Нейният съпруг, за разлика от Сиконя, е богат и топ бизнесмен. В свободното си време те често са засичани да пътуват до луксозни места и да прекарват време с малки момиченца. Освен това няма надеждна информация за нейните къщи, автомобили или заплащане. Ние ще го актуализираме възможно най-скоро; междувременно, останете на линия!

Професионален живот, кариера и стил на живот

Fiammetta беше избрана за TIM, след като Gabriele Muccino видя нейните способности. Като кийбордист на младежката поп група TBAND тя плаща за пианото там. По-късно Катерина Касели сключва договор с организацията с корпорацията Sugar. Този модел направи своя телевизионен дебют на 25 юли 2009 г., когато се появи на Венецианските музикални награди по Rai 2. На следващата година тя свири на пиано в Chiambretti Night, което впоследствие беше излъчено по Italia 1. Тя украси корицата на списание Maxim през ноември същата година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Fiammetta Cicogna (@fiammettacicogna)

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Fiammetta Cicogna? Фиамета натрупа голям брой последователи в резултат на работата си както в модната, така и в развлекателната индустрия. Cicogna спечели последователи по различни причини, тъй като се занимаваше с няколко професии. Те са постоянно любопитни за следващия й ход и какво е намислила. Между всичко, новините относно нейния романс все още правят заглавия. Както казахме по-рано, тази красавица вече е заета от елегантен Карл Хиршман. Преди да си разменят пръстените, любовната двойка се срещаше дълго време.

Карл е внук на основателя на Jet Aviation, за тези, които не са запознати с него. Да не добавя, че е мултимилионер франко-швейцарец, който печели много пари. Когато Фиамета забременяла с първото си дете, радостта им нямала граници. През април те обявиха добрата новина чрез публикации в Instagram, показващи бебешкото им коремче.

Повече за връзката

Fiammetta Cicogna със съпруга си Carl Hirschmann и дъщерите си близначки Fiammetta Cicogna със съпруга си Carl Hirschmann и дъщерите си близначки Cicogna също обсъдиха какво е правила, диетите, на които е била, и всички притеснения или безпокойства, които има като майка по своя сметка. Малко по-късно тя разкри, че тв водещата е бременна с близнаци и е качила 11 кг. За щастие двете близначки се родиха на 5 септември 2019 г.

Гая и Джоя са имената на дъщерята. Изненадващо, съпругата й Хиршман също е родена на 5 септември. Тя пусна видео от болницата със съпруга си малко след раждането на две прекрасни деца, добавяйки: Очевидно трите най-красиви и болезнени неща в живота ми са родени на едно и също време ден. Освен това Карл е баща на шестгодишно дете от предишна връзка. Двойката е заедно от дълго време и се радват да си помагат. Засега двойката се занимава само с това детето да стане най-голямото.

Факти

  • Този модел дебютира по телевизията на 25 юли 2009 г. и участва във Венецианските музикални награди по Rai 2.
  • Жертвата се оказа с рана на челото, която по-късно беше оперирана от лекарите с шест шева.
  • След това Хиршман получи 12-месечна обществена заповед в Southwark Crown Court за нападение.

Популярни Публикации