Фернандо Лухан- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Фернандо Лухан е военен офицер на Съединените щати. Фернандо Лухан е директор на специалната група за Пакистан и Афганистан към Съвета за национална сигурност на Белия дом. Освен това той е добре известен като съпруг на Бриана Кейлар, забележителна медийна личност.

Бързи факти

Пълно име: Фернандо Лухан
Пол: Мъжки
Професия: журналист
Държава: елен
Височина: 6 фута 1 инча (1,85 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 30 декември 2016 г
Съпруга Бриана Кейлар
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Сан Антонио, Тексас
Националност американски
Религия Кристиян
образование Харвардски университет
деца (Две) Теди Лухан и Антонио Алън Мартинез Лухан

Биография на Фернандо Лухан

Фернандо Лухан е роден в Съединените американски щати, в град Сан Антонио. Въпреки че точната му дата на раждане не е известна, се смята, че е в средата на 40-те. Освен това той е американски гражданин и християнин. По отношение на членовете на семейството му има малко информация. Той предпочита да не обсъжда личния си живот с медиите.
Завършва гимназия Чърчил през 1994 г. След това посещава Военната академия на САЩ в Уест Пойнт, където получава бакалавърска степен по инженерна физика.

Той се записва в Училището по управление на Кенеди към Харвардския университет през 2006 г. и се дипломира през 2008 г. с магистърска степен по публична политика, международна сигурност и политическа икономика.  Фернандо Лухан възраст

Фернандо Лухан

Височина и тегло на Фернандо Лухан

Фернандо поддържа здрава и мускулеста физика, като подобрява телесните си мерки. По отношение на височина и тегло, той е висок 6 фута 2 инча или 1,88 метра и тежи приблизително 88 килограма или 194 паунда. Информация за другите му телесни измервания обаче не е налична. Освен това той има кафява коса и няколко кафяви очи.

кариера

Полковник Фернандо Лухан е стипендиант и доктор по философия. преподавател във Висшето военно училище. Сега той е старши съветник и отговорник за специални операции за Държавния департамент на САЩ. Харвардският университет приключи академичната си година. Луджан също е служил в Съвета за национална сигурност на Белия дом.

Той е служил като заместник-командващ в Афганистан, където е бил разположен пет пъти в Съвместната оперативна група за специални операции. Фамилната му история не е установена. Нетната стойност на Фернандо Лухан не е известна. Въпреки това, като подполковник, той печели най-малко 80 000 долара годишно основно заплащане. Луджан е шесткратен ветеран от армията и собственик на четири къщи.

Кариера на съпругата му Бриана Кейлар

Бриана е добре позната американска медийна фигура в своята област в наши дни. В момента работи за CNN като водеща на шоу. Освен това тя е автор на Home Front. Рубриката се фокусира върху семействата на военните и техните борби. Бриана започва работата си в CNN през 2006 г. като репортер на нови източници на CNN. Преди това е била наета там като репортер на извънредни новини.

По-късно в кариерата си тя става законодателен кореспондент на CNN, където през 2008 г. отразява спасяване на банка на стойност 700 милиарда долара. Поводът й помага да получи наградата Еверет Маккинли Дирксен на Националната фондация за преса. По-късно тя отразява Белия дом за CNN като старши кореспондент на Белия дом. Тя отразява значими събития като затварянето на правителството и Obamacare, както и президентската кампания на президента Обама през 2012 г., Националната конвенция на Демократическата партия и други поводи.

В чест на огромната й работа и усилия тя е получила различни награди, звания и повишения. Преди да се присъедини към CNN, тя работи за новинарско предаване на CBS, което се излъчваше по mtvU, студентската мрежа на MTV. Работила е в станцията като водеща, репортер и продуцент. Освен това тя служи като водеща на нощното предаване на CBS News, Up to the Minute, както и на други програми на CBS News. През цялата си кариера тя е работила и за KTVU-TV, станция на FOX в Сан Франциско.

Фернандо Лухан Нетна стойност

Фернандо несъмнено е натрупал значително състояние чрез упоритата си работа в своя професионален сектор. Той обаче не е предоставил други подробности. Освен това се съобщава, че съпругата му Бриана струва 8 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

  Фернандо Лухан нетна стойност

Фернандо Лухан

Фернандо Лухан Съпруга, брак

Фернандо Лухан е женен, което ни отвежда до темата за неговия личен живот и любов. Той се ожени за Бриана Кейлар в Лас Вегас на 30 декември 2016 г. Двете деца на двойката са Теди Лухан (роден на 11 май 2016 г.) и Антонио Алън Мартинез Лухан (роден на 11 май 2016 г.). (роден на 8 юни 2018 г.).

Популярни Публикации