Фернан Чуамени – Wiki, възраст, нетно състояние, съпруга, височина, кариера

Фернан Чуамени е баща на изгряващ футболист Орелиен Чуамени. Той е френски професионален футболист, който играе дефанзивен халф.

Бързи факти

Пълно име Фернан Чуамени
Дата на раждане 1965 – 1967 г
Възраст 57-55 години
Пол Мъжки
Професия Баща на знаменитост, фармацевт
Държава Франция
Височина 6 фута 5 инча
Семейно положение Женен
Съпруга N/A
Родно място Руан, Франция
Националност Френски
Етническа принадлежност камерунец
Нетна стойност 50 милиона евро

Фернан Чуамени Възраст и ранен живот

Фернан Чуамени е роден между 1965-1967 г в Руан, Франция . Той произхожда от заможно семейство от средната класа. Възрастта му е 57-56 години към 2022 г . Той е израснал във Франция, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е френски гражданин. Той е от камерунец по етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, Фернан е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Фернан Чуамени

Фернан Чуамени е висок 6 фута 5 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Орелиен Чуамени

Орелиен Чуамени

Нетната стойност на Фернан Чуамени

Колко е нетната стойност на Fernand tchouaméni? Фернан Чуамени нетна стойност се смята за неизвестен. въпреки това нетната стойност на сина му се оценява на 50 милиона евро, тъй като той подписа шестгодишен договор с Реал Мадрид.

кариера

Фернан Чуамени не успява да бъде професионален футболист. След неуспешна футболна кариера той се премества да работи в завод за производство на ваксини. Казано на лаик, Фернан е квалифициран фармацевт. Той напредва от аптека до ръководител на компания за производство на ваксини във Франция. Фернан трудно се справяше с последствията от загубените си футболни стремежи. В резултат на това той реши да реализира отново своите стремежи чрез обожаваното си дете. Тъй като синът му успя да постигне мечтата, която той не можа да постигне. Неговият син дебютира в първия отбор за Бордо на 26 юли 2018 г. при победа с 1:0 като гост на Лига Европа на УЕФА срещу латвийския клуб ФК Вентспилс във втория квалификационен кръг.

Фернан Чуамени Съпруга и брак

Коя е съпругата на Фернан Чуамени? По отношение на личния живот на Fernand tchouaméni, той е женен човек. За разлика от него съпругата му работи като старши съветник по образованието. Той обаче не е споменал името на жена си. Имаше три деца. Aurélien Tchouaméni е най-голямото дете сред тримата. Двойката живее щастлив и здравословен живот. Преминавайки към предишните връзки на Фернан, в момента няма много информация, но ще ви уведомим веднага щом можем.

Популярни Публикации