Феновете приемат, че Хейли Орантия е ръководителят на маскирания певец

Сезон 7 на The Masked Singer ще приключи в сряда, 18 май, по FOX, с трима финалисти: Ringmaster, Firefly и Prince. Ringmaster от Team Good беше вторият състезател, който стигна до финалите на сезона. Тя се състезава във втория кръг с Мис Теди (Дженифър Холидей), Хидра (Пен и Телър), Лемур (Кристи Бринкли) и Броненосец (Дуейн Чапман). Въз основа на фактите и индикациите мнозина смятат, че знаменитостта зад тоалета на Ringmaster е Хейли Орантия.

Какво мислят феновете за „Маскираният певец“?

Откакто Ringmaster първоначално дебютира в The Masked Singer Сезон 7, зрителите споделят различни известни имена като свои предложения. Някои от възможните кандидати бяха Кейт Хъдсън, Чайна Макклейн, Лейди Гага, Майли Сайръс и Марая Кери. Въпреки това, след предаването от миналата седмица, мнозинството от зрителите смятат, че Хейли Орантия е знаменитостта под маската на Главния водач.

Надникнете какво мислят феновете за Ringmaster:Уликите сочат към Хейли Орантия като ръководител.

Ringmaster направи дебюта си този сезон в Епизод 4 (30 март) и направи умопомрачително предаване на The Climb на Майли Сайръс. След това тя участва на 6 април и 13 април, преди да се присъедини към други двама финалисти на сцената на The Masked Singer миналата седмица.

Следните съвети за фрази могат да помогнат при определянето на знаменитостта зад костюма на Ringmaster:

  • Поех риск да опитам нещо изцяло ново и то се изплати през последните 10 години.
  • Никога преди не бях участвал в група и въпреки че дадохме всичко от себе си, за да работи, знаех, че имам нужда от повече.
  • Никол, радвам се да те видя!

  Хейли Орантия

Уликите за обект включват табела „Добре дошли в Нешвил“, елф, държащ знак „Стоп“, шофьорска книжка на Голдън Стейт и х на таблото с тик-так пръсти. Според гигантската следа:

Аз съм момиче от 90-те, но композирам песни откакто се помня.

Сред другите индикации са китара, дъска с надпис на НАСА, чаша със снимка на Майли Сайръс, смеещо се емоджи, отчетни карти и бутилка Sweet Southern. По-голямата част от уликите сочат Хейли Орантия като Рингмайстор. Орантия, например, е най-известна с ролята си на Ерика в комедийния сериал на ABC The Goldbergs. Представянето на Orrantia е загатнато от смеещите се емотикони и шофьорската книжка на Golden State.

  Рингмайстор

Изненадващо, звездата се появи като фонов вокалист в Хана Монтана на Майли Сайръс. Уликите на Ringmaster включваха чаша със снимка на Сайръс, а първата й песен в The Masked Singer беше The Climb на поп звездата.

Orrantia се появи в X Factor през 2011 г., когато Никол Шерцингер беше един от съдиите. Намеците на Ringmaster включват дъска с тик-так пръсти с x върху нея и тя намекна за още един сблъсък със съдията на The Masked Singer. Освен това, намекът за момиче от 90-те на състезателя може да сочи годината на раждане на Orrantia 1994 г. Препратката към Нашвил може да се отнася до опита на бащата на певицата като брокер, който е обърнал имоти в Нешвил.

Популярни Публикации