Феновете полудяват след като видяха Лиза на BLACKPINK в Париж с Остин Бътлър и Питър Уц

Лиза от BLACKPINK сега е на почивка в дома си в Тайланд, но снимки от скорошното й пътуване до Париж обиколиха социалните медии. На снимките може да се види как Лиза се забавлява с директора на модна къща CELINE Питър Уц и американския актьор Остин Бътлър.

Въпреки че е обичайно хората в развлекателния бизнес да имат известни приятели, виждането на това ново трио по улиците на Париж беше изненадващо и събуди любопитството на феновете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от LISA (@lalalalisa_m)Лиза от BlackPink си прекарва добре в Париж с двамата си нови приятели-знаменитости.

На 25 март 2022 г. снимки на K-pop изпълнителката Лиза, излизаща в Париж с актьора Остин Бътлър и ръководителя на отдела за мода и събития на CELINE Питър Утц, започнаха да се разпространяват в множество социални медийни платформи с хаштаг #LISA.

  Blackpink Лиза

Blackpink Лиза

Лиза беше забелязана с Питър Уц и Остин Бътлър, които също са световни посланици на CELINE, наслаждавайки се на времето си заедно, докато хапваха храна и напитки и изследваха улиците на Париж.

Остин Бътлър също е свързан с модния лейбъл от приятелката си; супермоделът Кая Гербер е муза за това. Остин носеше ансамбъл от син деним от глава до пети, който допълни с традиционни кафяви кожени ботуши.

Лиса от BLACKPINK, от друга страна, беше облечена небрежно в широки дънкови панталони, карирана горна част и бяла тениска отвътре. Тя завърши визията си с чифт бели маратонки. Peter Utz носеше черни панталони, ретро маратонки Converse с високи глезени и многоцветен блейзър CELINE.

Феновете отговарят на забавните снимки на терена на триото

Феновете бяха изненадани, когато видяха снимките и видяха триото да излиза заедно. Някои от тях не очакваха, че трите знаменитости ще си взаимодействат, но също така признаха, че тъй като всички са свързани с модната къща, те ще се срещнат в даден момент.

Междувременно Lisa от BLACKPINK продължава да чупи рекорди със соловия си албум LALISA. Според скорошна актуализация първият солов албум на K-pop суперзвездата е получил 573 милиона стриймвания в Spotify. Албумът с две песни на Lisa стана най-стриймваният албум на Spotify от K-pop изпълнител.

Новото й постижение разби предишния рекорд, който се държеше от дебютния албум на собствената й група. Lisa достигна този нов етап 176 дни след пускането на LALISA през септември 2021 г.

Популярни Публикации