Феновете отговарят на корицата на BLACKPINK Jennie за списание Elle

Джени от BLACKPINK е добре известна с отличните си способности за рап и танци , но също така си е спечелила репутация в модния бизнес. Тази година Human Chanel беше лице на списание Elle Корея, Тайван, Хонконг и Тайланд и шокира почитателите със зашеметяващата си смела визия. K-pop дивата беше облечена в различни ярки и изискани тоалети. Докато позира пред камерата, Джени улови истинската си модна аура. Отличната й визуализация я прави лесен за работа модел за всяка мощна компания в модната индустрия.

Винаги прекрасна, казват феновете на BLACKPINK Джени на корицата й на списание Elle.

Въпреки че са в едногодишен отпуск без индикации за завръщане, легендарната K-pop момичешка група BLACKPINK забавлява феновете чрез личните си профили в Instagram. Всеки член създава нов материал, на който последователите да се наслаждават и ги държи в крак с разнообразните си дейности. Джени, член на групата, току-що публикува снимки от сесията си със списание Elle. Джени беше снимана от модния фотограф Ahn Joo-young за корицата на изданието на Elle Korea, Thailand, Hong Kong и Taiwan за февруари 2022 г.

 ДжениPark Min-hee отговаряше за стила, със сценография от Dohyung Kwon и арт режисура от Eunji Byun. Lee Seon-young оформи косата на идола, докато художникът Lee Myung-sun направи нейния грим. Джени беше облечена в различни модни дрехи на Chanel за външния си вид. Нейните аксесоари също бяха от гамата бижута Coco Crush на Chanel. През март 2019 г. първокласният моден конгломерат назначи Jennie за свой световен посланик на марката и оттогава връзката им се разрасна.

Реакции на феновете

Скоро след това почитателите наводниха интернет с похвали за зашеметяващите снимки на Джени. Нейният силен и елегантен стил привлече вниманието на последователите й, които споделиха, че всеки детайл от снимката е чудесно уловен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от J (@jennierubyjane)

Най-новите новини на BLACKPINK

 Джени

Феновете изразиха недоволството си в социалните медии, тъй като YG Entertainment продължиха да отлагат официалното обявяване на завръщането на BLACKPINK. Те поискаха агенцията да разкрие бъдещите планове на члена, тъй като измина около година и половина, откакто идолите пуснаха нови песни. Изненадващо, световноизвестната група обяви онлайн знак на фен на 25 януари 2022 г. Джени спомена по време на тази сесия на живо, че групата ще се появи отново скоро и че работят усилено върху създаването на нещо невероятно. Тя каза още, че феновете трябва да са развълнувани от това, което членовете са подготвили за тях, но че тя не може да разкрие никакви спойлери.

Популярни Публикации