Феновете на Ex On The Beach обвиняват Дейвид Барта за това, че Дани Коко напусна шоуто

След внезапното напускане на двама бивши в предишния епизод, зрителите на Бивш на плажа гледаха как друг състезател напуска програмата по средата на сезона. Когато Дани Коко забеляза Дейвид Барта да разговаря с Кира Грийн, той беше тъжен. Дани Коко и Дейвид Барта се свързваха няколко седмици в Ex on the Beach преди пристигането на Кира Грийн. Въпреки че Дани беше дала на Дейвид лиценз да преследва всеки от програмата, действията му очевидно я засегнаха и тя беше забелязана да плаче миналата седмица.

Дани реши, че заслужава повече, след като видя как двамата излизат на среща и обсъждат бъдещето си заедно, така че напусна програмата. Тя каза, че не се нуждае от човек като Дейвид. Феновете наказаха Дейвид, че е променил мнението си за партньорства и дори Кира се тревожеше какво ще се случи, ако друг бивш се появи в програмата.

Те го обвиниха за внезапното напускане на Дани от програмата, вярвайки, че тя заслужава много повече.Феновете на Бившия на плажа обвиняват Дейвид за напускането на Дани от програмата.

В „Бивш на плажа“ тази вечер Дейвид призна на Дани, че му се иска да се е справил по-добре с нещата, но че е бил привлечен от Кира. В изповедалня той каза:

Не мога да откъсна мислите си от нея [Кира].

Дани беше помолен да отиде в Shack of Secrets и да гледа датата по телевизията, когато Дейвид отиде на среща с Кира. Тя случайно чу Дейвид да казва на Кира, че това е страхотна среща и го видя как я целува. Когато видя това, тя се вбеси и почувства, че заслужава повече. Тя заяви:

След това съм готов. Приключих с това. Ще открия себе си.

  Дейвид Барта

Дани внезапно напусна програмата след Shack of Secrets. Дейвид изглежда не се притеснява от напускането на Дани от вилата, като каза в изповедалня, че го смята за зелен сигнал за него да се свърже с Кира. Феновете бяха възмутени от действията му и обвиниха Дейвид за напускането на Дани от програмата. Ето как те реагираха на ситуацията:

Какво се случи тази вечер в Ex on the Beach?

Зрителите на Ex on the Beach станаха свидетели на участниците Minh-Ly ​​Nguyen-Cao и Jamar Lee, които напуснаха програмата по средата на сезона миналата седмица. Никол Амелия и Елиас Абреу, двама нови бивши, също бяха представени на актьорския състав. Никол се появи като бившата приятелка на Рей Гант, а Елиас изрази желание да възстанови връзката си с Ранин Карим. Arisce Wanzer прекара време с бившия си приятел Майк.

Кат, Рики и Дерин

Кат Дън, бившата приятелка на Рики Роджърс, влиза във вилата тази вечер по програмата. Тя каза, че имали много химия, но Рики се сгодил с други хора и двамата се разделили. Рики каза, че са излизали, когато той все още е бил в открита връзка с бившата си Дерин Пейдж. Да’Вон съобщи на зрителите, че се състезава в Биг Брадър с Кат и ще вземе всичко, което поиска. По-рано в епизода Рики се свърза отново с бившата си Дерин и двамата бяха интимни малко след това. Дерин се почувства подведена от външния вид на Кат, тъй като предположи, че връзката му с Кат не е сериозна.

Рей, Никол и Брайс

Никол прекарва значително време с Брайс, който флиртува с нея. Никол призна, че е безнадежден романтик, който желае значима връзка с някого. Освен това Брайс каза:

Виждам нещо с нея [Никол] по пътя.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BRYCE (@brycehirschberg)

Той изпълни танц в скута на Никол, което тя не хареса. Тя му каза, че това е твърде много за нея и че трябва да предприема нещата бавно. Рей бил много щастлив, че най-близката му приятелка Никол се влюбва. Никол беше изведена на среща с Брайс и двамата отидоха на парапланеризъм.

Дейвид и Кира

Кира и Дейвид танцуваха заедно тази вечер на партито. Кира призна на Дейвид, че се притеснява, че друг бивш е в програмата и че се колебае относно новосъздаденото им приятелство. Емили, бившата на Кира, ще се появи в следващия епизод на програмата.

  Кира

Ранин и Елиас Елиас и Ранин прекараха страхотно време заедно. Елиас каза, че отдавна иска да бъде с нея. Ранин също каза на публиката, че каквото и да се случи между тях, тя винаги ще го възприема като семейство.

Популярни Публикации