Феновете изразяват своите добри пожелания към Травис Баркър по повод новината за хоспитализацията му

Във вторник следобед Травис Баркър беше отведен в болница в Лос Анджелис. TMZ съобщава, че барабанистът на Blink-182 е пристигнал в болница и медицински център West Hills със съпругата си Кортни Кардашиян. Въпреки че за първи път отиде там по здравословни причини, медицинският персонал смяташе, че се нуждае от по-нататъшно лечение, така че 46-годишният беше преместен в медицински център Cedars-Sinai в Лос Анджелис. Въпреки че подробности за болестта на Травис не бяха оповестени публично, феновете изразиха подкрепата си за музиканта:

Феновете на Травис Баркър отправят своите добри пожелания след новината за хоспитализацията му.

Баркър беше транспортиран на носилка със съпругата си Кортни до него, според TMZ. Освен това, преди да бъде хоспитализиран, барабанистът написа в Туитър, Бог да ме спаси, което озадачи хората, тъй като това е и заглавието на новоиздадена песен, която той написа съвместно с Machine Gun Kelly. Нещата обаче станаха по-сериозни, когато 16-годишната му дъщеря Алабама призова поддръжниците си да се молят за нейния баща. Тя написа в историята си в Instagram:

Благодаря ви, че изпратихте молитвите си.Феновете бързо започнаха да пишат за музиканта и да му пожелават бързо възстановяване. Ето някои реакции в Twitter:

Кортни Кардашиян се зарази с COVID-19 за втори път.

Къртни Баркър, съпругата на Баркър, се бори с COVID-19 за втори път миналата седмица. Тя също така написа за няколко препоръки, които й помогнаха да се излекува в своя блог, Poosh. Кортни сподели любимия си термометър с последователите си и ги насърчи да приемат витамини и да останат хидратирани по време на възстановяването, предполагайки, че хората с COVID приемат приблизително 3000 mg витамин C, 3000 mg витамин D и 60 mg цинк всеки ден.

 Травис Баркър

Тя насърчи хората да говорят с лекарите си, като каза:

Не се колебайте да се свържете с лекари, на които имате доверие или с които имате връзка - те обикновено са готови да помогнат.

Тя също така спомена пиенето на много чай, използването на ментово масло за облекчаване на задръстванията и използването на няколко капки в параход/овлажнител за мъгла. По думите на 43-годишната, тя е гладувала треската си, както й е казала нейната баба.

Травис Баркър и Кортни Кардашиян се ожениха в църква в Лас Вегас.

На 22 май 2022 г. Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха на частна сватбена церемония в параклис в Лас Вегас. Когато решиха да се оженят, бяха в града за Грами. Според пресата Баркър се е погрижил никой от гостите им да не прави снимки по време на церемонията и е наел фотограф и охрана, за да запази сватбената тайна. Твърди се също, че двойката е настояла сватбата им да бъде организирана от имитатор на Елвис Пресли. Впоследствие те организираха церемония в Кастело Браун в Портофино, Италия, за приятели и семейство.

 Травис Баркър

Кортни облече мини-рокля на Dolce & Gabbana с дантелени детайли на ръкавите, долната част и отстрани. Роклята беше съчетана с дълъг драматичен воал, бродиран с изображение на Дева Мария и фразите Family Loyalty Respect. За приема си тя се преоблече в по-къса версия на роклята и замени театралния воал с по-къса шапка. Тогава беше установено, че двойката първоначално се е оженила на 15 май в съда в Санта Барбара, но е избрала да проведе още няколко церемонии за близките си приятели и семейство.

Популярни Публикации