Феновете бяха най-разочаровани от елиминирането на Николина Боцо от American Idol

Тази седмица резултатите от елиминирането на American Idol бяха зашеметяващи. Докато Топ 5 кандидати дадоха всичко от себе си, за да стигнат до финала, двама бяха елиминирани при неочакван обрат на събитията. Въпреки че бяха смятани за водещи в състезанието, Фриц Хагер и Николина Боцо не успяха да влязат в Топ 3. Изненадата на Кейти Пери отекна сред публиката към края на шоуто. Отстраняването на Николина Боцо беше най-разочароващо за зрителите. Претендентката показа своята храброст и се превърна в един от най-силните играчи на конкуренцията. Нейните изпълнения бяха запомнящи се за дълго време. Един последовател туитна:

Тази седмица в American Idol кандидатите пътуваха до Лас Вегас, за да продължат празненствата по случай 20-ата годишнина на шоуто и да отбележат наследството на победителя в Сезон 4 и американски кънтри изпълнител Кари Ъндърууд. Знаменитостта също така беше гост-съветник на Топ 5 кандидати, които бяха Лия Марлене, Фриц Хагер, Николина Боцо, Ноа Томпсън и HunterGirl.

  Николина БоцоФеновете изразяват недоволството си от отстраняването на финалистката от American Idol Николина Боцо.

Николина Боцо събра най-малко гласове тази седмица и отпадна от състезанието. Феновете бяха разочаровани от резултата и изразиха недоволството си в социалните мрежи.

Какво се случи в епизод 19 на American Idol?

В неделя, 15 май 2022 г., от 20 ч. ET, ABC излъчиха епизод 19. Зрителите бяха за празнуваща нощ в световната столица на развлеченията, Лас Вегас. Топ 5 имаха изключителни изпълнения във всички рундове и бяха ръководени от носителката на награда Грами артистка Кари Ъндърууд.

Синопсисът на епизода Топ 5 е следният:

Топ 5 финалисти на Idol летят до Лас Вегас, за да бъдат наставлявани от суперзвездата, носителка на осем награди GRAMMY® и победителка в American Idol от 2005 г. Кари Ъндърууд от Resorts World Theatre, дом на нейното продължаващо REFLECTION: The Las Vegas Residency.

  Николина Боцо

Кандидатите присъстваха на представлението на своя ментор и бяха поразени от нивото на страст и сценично присъствие на звездата. В първия кръг те трябваше да изпълнят кавъри на популярни песни на Кари Ъндърууд. Те направиха страхотни изпълнения, които удивиха и самата знаменитост след продължителна сесия с нея. Finneas, носител на GRAMMY и Оскар, певец, текстописец и продуцент, дебютира новата си мелодия Naked на сцената на Idol. Рита Ора и Даян Уорън направиха изненадващо посещение в програмата, разкривайки ексклузивни видео кадри от новия си сингъл Finish Line.

Съдиите и публиката очакваха развръзката със затаен дъх. Докато някои бяха доволни, други бяха разочаровани да видят любимите си съперници, Фриц и Николина, да напуснат турнира. Лия Марлийн, HunterGirl и Ноа Томпсън са първите трима претенденти, които ще се състезават на финала. Idol съдиите Люк Браян, Кейти Пери, Лайънъл Ричи и иконата на Idol Кари Ъндърууд ще пеят на финалите на American Idol следващата седмица. Джеймс Артър, Сара Барейлс, Габи Барет, Майкъл Бубле, Деана Картър, Earth, Wind & Fire, Мелиса Етеридж, Фло Рида, Бен Плат, Томас Рет, Тай Вердес и др.

Популярни Публикации