Феновете бяха любопитни относно напускането на Греъм Елиът от MasterChef

Греъм Елиът напусна MasterChef през 2015 г. и феновете разбираемо се попитаха защо Греъм Елиът напусна MasterChef? Съдия на кулинарното шоу беше Елиът, готвач и ресторантьор. Феновете реагираха толкова положително на него, че той беше помолен да бъде част от основната програма MasterChef Junior, която дебютира през 2013 г. Въпреки това, той напусна сериала след много сезони. Напускането му се случи след пет години с марката, а феновете бяха възмутени. В резултат на това много почитатели все още са озадачени защо той напусна.

Бързи факти

Пълно име Греъм Елиът
Псевдоним Греъм
Рождена дата 4 януари 1977 г
Родно място Сиатъл, Вашингтон, Съединени щати
Възраст 45 години
Известен като готвач
Националност американски
родители Типет-Боулс, Джон Боулс
Съпруг Али Елиът
деца Майло Елиът, Конрад Елиът, Джедедая Линдзи Елиът

Греъм Елиът напусна MasterChef по каква причина?

Елиът никога не каза изрично защо е напуснал франчайза. В изявление, обявяващо оставката си, той каза, че наистина се е наслаждавал на времето си в програмата и е научил много от нея. Беше истинско удоволствие да споделя страстта си към готвенето с публиката, която ме посрещна в домовете си през последните шест години, добави той.

 Греъм Елиът

Греъм ЕлиътТой също така каза, че ще продължи да преследва любовта си към готвенето и да я използва, за да забавлява и образова хора от всички възрасти. Говорейки за намеренията си, той каза, че ще направи големи новини през новата година. Рамзи, друг колега, каза, че се радва на участието на Греъм в програмата и е нетърпелив за предстоящото си пътуване. Аарон Санчес, който все още е в програмата сега, пое ролята на съдия. Ако коментарът на Греъм е някаква индикация, той просто се подготвяше за следващото голямо събитие в живота си.

Какво се случи с Греъм Елиът?

Няколко месеца след напускането си, Браво обяви на 5 юни 2016 г., че Греъм ще се присъедини към журито на Top Chef за сезон 14 на Top Chef. Според публикацията той ще помага на водещата Падма Лакшми, главния съдия Том Коликио и съдиите Гейл Симънс и Ричард Блейс при определянето на следващия шампион на Top Chef. Но това не беше единственото нещо.

 Греъм Елиът

Главният готвач е служил като съдия в Cooks vs. Cons на Food Network, което се води от шампиона на Iron Chef Джефри Закариан. В поредица от състезания програмата включваше двама състезатели: домашни готвачи и професионални готвачи. В сляп тест за вкус Елиът и другата група от ротационни съдии, включващи Кардеа Браун, Джош Елкин и Дафни Оз, трябваше да определят победител между професионален и любител готвач.

Какво прави Греъм Елиът тези дни?

Съдията продължава да участва в други програми, но според Hawaii Magazine той е назначен за изпълнителен готвач на ресторант Pounders в Полинезийския културен център в Хавай. Това разкритие изненада любителите на храната и феновете, които вярваха, че позицията е под Греъм, който има дълго досие с постижения. Той каза, че причината е COVID. Той се премести на Хаваите, след като продаде ресторанта си в Чикаго, за да кара сърф, скейт и подводен риболов. Главният готвач планирал да организира кулинарни семинари и готварски демонстрации, когато се натъкнал на Феликс Тай, главния готвач на културния център. Двамата се споразумяха веднага, а останалото е история. Той каза пред сайта, че все още възнамерява да провежда кулинарни уроци и да пусне камион за храна.

Популярни Публикации