Фелипе Еспарза- Нетна стойност, Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина

Филип Еспарза е известен стендъп комик. Фелипе Еспарза е известен и като съпруг на американската бизнесдама и предприемач Леса О’Даниел. От друга страна, Фелипе натрупа огромна популярност през цялата си комедийна кариера.

Бързи факти

Пълно име: Филип Еспарза
Дата на раждане: 11 юни 1976 г
Възраст: 45 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Стендъп комик
Държава: Мексико
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 13 декември 2014 г
Съпруга Леса О'Даниел
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Синалоа
Националност американски
образование Гимназия Рузвелт
Братя и сестри две
деца 4 Фелипе младши, Филип, вторник, Исак Уинтрингам

Биография на Фелипе Еспарза

Филип Еспарза е роден през 1976 г. и празнува рожден ден на 11 юни всяка година. Роден е в мексиканския щат Синалоа. По същия начин той ще бъде на 44 години през 2021 г. Той е американски гражданин, който е роден под знака на Близнаци.

По отношение на родителите му няма налична информация. Знаем, че баща му е бил имигрант в Съединените щати и че е живял в Синалоа с майка си. Фелипе има и двама братя. По същия начин той, братята и майка му се опитаха да влязат нелегално в Съединените щати, но бяха задържани и задържани за няколко дни. Накрая, при третия си опит, те успяха да пресекат границата със Съединените щати и да пристигнат в Калифорния, след като смениха две коли. Те също се преместиха в Лос Анджелис. Фелипе израства в жилищния проект Pico Aliso, където се занимава с търговия с наркотици и контрабанда.Фелипе Еспарза Образование

Той посещава гимназия Теодор Рузвелт, след като се премества в жилище на Пико Алисо. Въпреки това, поради употребата на наркотици, той не успя да продължи образованието си.

Височина и тегло

Филип Еспарза има добре сложено тяло, висок 5 фута 11 инча и тежи 72 кг. По същия начин той има черна коса и тъмнокафяви очи.

  Филип Еспарза

Felipe Esparza (Източник: Pinterest)

кариера

Фелипе се пристрастил към наркотиците и също ги пренасял контрабандно. Приятелят му Бойл пък го убедил да отиде на рехабилитация. Той си постави пет цели, докато беше в рехабилитация. Стендъп комедията беше една от тях. Той продължи да учи книги, за да стане добър стендъп комик. Той бързо намери своя канал и започна да се представя добре, постоянно предоставяйки добра стендъп комедия.

По същия начин някои от най-популярните му стендъп комедийни предавания включват „Няма да ти се смеят 2011“, „Преведи това 2017“ и „Лоши решения 2020“. Неговото уникално чувство за хумор и отличен стил на представяне имат всички закачен. По същия начин той има свой собствен подкаст, озаглавен „Какво става, глупако?“ От създаването си през 2014 г. подкастът е излъчил над 400 епизода. По същия начин той кани колеги комици и слушатели в своя подкаст. Подкастът има голям брой слушатели и фенове.

Фелипе се е занимавал и с развлекателната индустрия. Неговият забавен и комедиен външен вид му помогна да получи роли в различни филми. През 2003 г. той прави своя филмов дебют с филма El Matador. Във филма той играе ролята на Пабло. Той се появи в няколко филма, включително The Deported 2009, и аз вече не съм такъв. Тя е алергична към котки през 2016 г., Taco Shop през 2018 г. и откриването през 2020 г.

Фелипе Еспарза Нетна стойност

Филип Еспарза несъмнено е натрупал значително състояние от комедийната си кариера. Към октомври 2022 г. Той има нетна стойност от 3 милиона щатски долара и води охолен и луксозен начин на живот.

Felipe Esparza Съпруга, брак

Известният комик се ожени за любовта на живота си. Той се жени за Леса О’Даниел, успешна бизнесдама и предприемач. Двойката се срещна за първи път в Laugh Factory през 2008 г. По същия начин двойката излизаше дълго време, преди да се ожени на 13 декември 2014 г. По същия начин двойката има три деца: Фелипе младши, Филип и Вторник, както и Исак, син от предишния брак на Леса. Двойката е водила щастлив и семеен живот.

Фелипе Еспарса, въпреки че е бивш наркоман, не е замесван в никакви скандали или противоречия. Води спокоен живот и избягва неприятностите.

Популярни Публикации