Фейт Еванс - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Фейт Еванс е известен певец и автор на песни в Съединените щати. Фейт Еванс, от друга страна, е звукозаписен продуцент, актриса и автор. Тя е добре известна и като R&B и хип-хоп певица. По отношение на изданията, тя има седем студийни албума, един ваканционен албум и един компилационен албум.

Бързи факти

Пълно име: Фейт Еванс
Дата на раждане: 10 юни 1973 г
Възраст: 48 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Певица, автор на песни
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: развод
Развод Notorious B.I.G., Тод Ръсоу
Нетна стойност 3 милиона щатски долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 31-25-29
Родно място Лейкланд, Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнството
образование Университет Фордъм
баща Ричард Суейн
Майка Хелън Еванс
деца Кристофър Джордж Латоре Уолъс младши

Биография на Фейт Еванс

Фейт Еванс е родена в Лейкланд, Флорида на 10 юни 1973 г. През 2022 г. Рене Евънс е нейното истинско име. Ричард Суейн е нейният баща, а Хелене Еванс е нейната майка. Докато тя е американска гражданка и ревностна християнка. Освен това тя е от афро-американски произход. Според астрологията тя е зодия Близнаци.

По отношение на формалното образование тя е завършила местна гимназия в родния си град. Освен това тя завършва неговото следдипломно обучение в университета Fordham. Там е учила маркетинг.  Възраст на Фейт Еванс

Фейт Еванс

Височина и тегло на Фейт Еванс

Фейт Еванс е изключително привлекателна и притежава невероятна личност. Известната певица е висока приблизително 5 фута и 6 инча. Докато тя тежи 56 кг. Освен това, когато става въпрос за измервания на цялото тяло, диапазонът е 31 инча гърди, 25 инча талия и 29 инча бедра. Очите й са черни и има тъмнокафява коса.

кариера

Фейт Еванс е добре известно име в развлекателната и певческата индустрия днес. През цялото си детство тя постоянно се интересуваше от пеене, писане на песни и различни други дейности. През този период тя участва в църковни и училищни програми, както и в местни състезания. Тя започва да преследва музикална кариера след дипломирането си и преместването си в Лос Анджелис.
Работила е като фонова певица за Al B. Разбира се! и Кристофър Уилямс по-рано в кариерата си. След някои положителни преживявания тя прие предложение от Bad Boy Entertainment на Sean Puff Daddy Combs и се присъедини към тях. Тя издаде три студийни албума по време на мандата си там. Имаше три от тях: Вяра, Поддържай вярата и Добросъвестност. Освен това тя е автор на автобиография, озаглавена Keep the Faith: A Memoir. Книгата беше един от двайсетте най-добри бестселъри на New York Times. Книгата беше номинирана и за афроамериканска литературна награда.

Нетна стойност на Фейт Еванс

Фейт Еванс е щастлива жена, която живее в комфортен дом със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които тя е натрупала в резултат на работата му към днешна дата. Освен това общата й нетна стойност се оценява на около 3 милиона щатски долара през 2022 г.

  Нетната стойност на Фейт Еванс

Фейт Еванс

Фейт Еванс Съпруг, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Фейт Еванс, тя е разведена. Тя се е омъжвала два пъти в живота си. Notorious B.I.G. беше първият й съпруг. Те бяха женени от 1994 г. до 1997 г. Докато през 1998 г. тя се омъжи за Тод Русау. Двамата имаха много щастлив брак в продължение на около 13 години, преди да се разведат през 2011 г.

Тя има син на име Кристофър Джордж Латоре Уолъс младши от брака си. Освен това тя няма други връзки. Докато тя е откровена за предпочитанията си по пол. И към днешна дата тя не е участвала в никакви спорни събития.

Популярни Публикации