Федерико Вигевани- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Федерико Вигевани е добре позната личност в социалните медии, която стана известна като половината от канала на Dosogas в YouTube до тяхното разпускане през декември 2018 г. Федерико Вигевани и Мати Селанес бяха съвместни домакини на канала Dosogas, който включваше публични шеги, комедийни влогове и предизвикателства. По-късно той започва да публикува съдържание в собствения си едноименен канал в YouTube, който в момента има над 7,35 милиона абонати. Знайте всичко за Възраст на Федерико Вигевани, Приятелка на Федерико Вигевани, нетна стойност на Федерико Вигевани, кариера на Федерико Вигевани и още

Бързи факти

Пълно име: Федерико Вигевани
Дата на раждане: 01 октомври 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: YouTube звезда
Държава: Уругвай
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: единичен
Разделям никол гарсия
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата кафяво
Националност уругвайци
Майка Силвия де Арсе Лапул
Братя и сестри Агустина и Фабри

Биография на Федерико Вигевани

Федерико Вигевани е 26-годишен италианец. Той е роден в Уругвай на 1 октомври 1994 г. По същия начин Силвия де Арсе Лапул е името на майка му. Той е по-големият брат на Агустина Вигевани и по-голямата сестра на Фабри Вигевани. Освен това има оскъдна информация относно неговите академични пълномощия. По националност той е уругваец.

Височина и тегло на Федерико Вигевани

Федерико Вигевани изглежда красив мъж с приятен характер. Ютубърът е висок 5 фута 11 инча или 180 сантиметра. Освен това той тежи приблизително 163 фунта / 74 кг. Очите му са светлокафяви и има кафява коса.кариера

Федерико Вигевани е добре познат YouTuber, известен най-вече с канала си „Dosogas“. Пътят му до превръщането му в YouTube сензация е наистина забележителен. На 1 юни 2014 г. той съосновава канал в YouTube, наречен „Dosogas“, заедно със своя приятел Матиас Селанес. Девет дни по-късно двамата най-добри приятели споделиха първото си видео с развлекателна цел. Започнаха го като хоби, а не като кариера. Първото видео обаче има огромен успех, събирайки над 100 000 гледания.

Те не са в канала. Каналът има 5,61 милиона абонати.
Dosogas Plus беше друг канал. Влогове, публични шеги, забавни влогове и състезания с предизвикателства доминират във видеоматериалите на каналите.
Снимаха и в Аржентина. Вирал, Гонсало Гьоте, Гонзаа Фонеска, Лукас Кастел:D, Мариано Бондар и Харолд Бени са сред техните сътрудници. Екипът на Dosogas е второстепенен член на канала.

Повечето видеоклипове на Dosogas започват с монтаж, Матиас се обръща към публиката и след това тяхната шега или предизвикателство.

Наред с каналите си в Dosogas, той поддържа свой собствен канал в YouTube. Каналът има 7,35 милиона абонати. Той е популярен в други сайтове за социални мрежи. Неговият Twitter има 1,3 милиона последователи, докато Instagram има 3,9 милиона.
We Are Not Wolves и Real Brothers са два от най-популярните му видеоклипове. Нецинос е и в двата клипа. Първият видеоклип имаше 38 милиона гледания; вторият имаше 21 милиона.

Федерико Вигевани Нетна стойност

Федерико Вигевани е известен YouTuber, който е натрупал значително състояние от кариерата си в социалните медии. В резултат на това той ще има нетна стойност от 2,4 милиона долара през септември 2020 г. По същия начин той се радва на устойчив охолен начин на живот в резултат на доброто си състояние. Освен това той печели пари чрез платени промоции, одобрения и други подобни.

Федерико Вигевани Гадже, Запознанства

Федерико Вигевани е единичен и прав. Наскоро той прекрати връзката си с другата членка на Dosogas Никол Гарка. Те бяха датирани до март 2020 г. По същия начин той и Никол бяха съвместни домакини на канал в YouTube, наречен Fedecole. Освен това в момента той концентрира усилията си върху кариерата си в YouTube, като същевременно се наслаждава на необвързания си живот.

Популярни Публикации