Fearne Cotton - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Fearne Cotton е медийна личност от Обединеното кралство. Fearne Cotton работи като телевизионен и радиоразпространител. Тя също е добре известна с това, че е домакин на телевизионни предавания като „Top of the Pops“ и „Red Nose Day telehons“.

Бързи факти

Пълно име: Fearne Cotton
Дата на раждане: 03 септември 1981 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Медиен водещ
Държава: Англия
Нетна стойност 4 милиона долара
Родно място Нортууд, Лондонски квартал
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършвам
баща Мик Котън
Майка Лин Котън
деца две

Биография на Fearne Cotton

Fearne Cotton е родена на 03 септември 1981 г. и ще навърши 41 години през 2022 г. Нейната зодия е Дева и е родена в началото на септември. Фиърн също е британски гражданин, роден в Нортууд, лондонски квартал Хилингдън, Англия. По същия начин тя е от кавказки произход и практикува християнството, що се отнася до неговата етническа принадлежност и религия.

Фиърн Котън е родена от Мик Котън и Лин Котън и има подобен семеен произход. По същия начин тя има по-малък брат на име Джейми Котън. По отношение на професионалния им живот баща й е работил като автор на песни за събития като Live Aid, а майка й е работила в алтернативни терапии. По отношение на младостта си, тя е израснала в Eastcote и е посещавала училище Haydon за ранното си образование.Тя също беше пескетарианка и любителка на животните. Тя също така пробяга няколко полумаратона в името на благотворителността. Тя също е от медийно семейство. Бил Котън, бивш изпълнителен директор на BBC, беше братовчед на дядо й по бащина линия. Той също е син на известния артист Били Котън. Освен това, що се отнася до нейното образование, тя посещава училище Haydon.

  Fearne Cotton възраст

Fearne Cotton

Височина и тегло на Fearne Cotton

Тази прекрасна дама е висока 5 фута 6 инча (66 инча) и тежи приблизително 55 килограма (121 фунта). По същия начин тя има слаб тип тяло, с решаващи числа от 34-25-34 инча за гърдите, талията и бедрата. По същия начин тя има светъл тен, руса коса и светлокафяви очи, както се вижда от външния му вид.

кариера

Фиърн стана известна в професионалния си живот благодарение на работата си в „The Disney Club“. Тя беше и първата жена водеща на BBC Radio 1 Chart Show. По подобен начин тя започва кариерата си на водеща, когато е била само на 15 години през 1996 г. Освен това, след като печели конкурс за млади таланти за представяне на това шоу, тази телевизионна звезда започва с ранната сутрешна детска програма на GMTV „The Disney Club.“ Фиърн се присъединява към CBBC през 2001 г. да бъде домакин на детската научна програма на Еврика ТВ.

Нетна стойност на Fearne Cotton

Fearne Cotton също е актьор, който допринася за нейната нетна стойност и приходи. По същия начин тя в момента печели значително количество пари от професията си. Освен това нейното нетно състояние се оценява на над 4 милиона долара към октомври 2022 г.

  Нетна стойност на Fearne Cotton

Fearne Cotton

Fearne Cotton Съпруг, брак

Състояние на връзката на Fearne Cotton е права и е омъжена. Тя се омъжи за Джеси Джеймс Ууд, известен скейтбордист. Джеси Ууд е басист и китарист от Обединеното кралство. Той също е син на Рони Ууд, китарист на Rolling Stones. По същия начин тази двойка има две деца, един син и една дъщеря, Рекс Ууд и Хъни Криси Ууд.

Популярни Публикации