FaZe Jev получи много лоши коментари, когато за първи път разкри, че има приятелка

Алексис, приятелката на FaZe Jev, е с него от дълго време. Тя, като него, е създател на съдържание и стриймър, който се подвизава като AbstractSweater.

Дуото има значителна база от фенове и много от техните последователи посещават каналите им редовно, за да предложат своята подкрепа.

Това не винаги е било така и много от почитателите му бяха бесни, когато първоначално разкри, че има приятелка.
Алексис, приятелката на FaZe Jev, е с него от дълго време. Тя, като него, е създател на съдържание и стриймър, който се подвизава като AbstractSweater.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jev (@mrjeverson)

Дуото има значителна база от фенове и много от техните последователи посещават каналите им редовно, за да предложат своята подкрепа. Това не винаги е било така и много от почитателите му бяха бесни, когато първоначално разкри, че има приятелка.

Инфлуенсърът каза във видеоклип от юни 2016 г., озаглавен My Girlfriend, че е получил много неприятни коментари, след като разкри, че има връзка.

Той продължи, не разбирам защо това е толкова голям проблем.

Хиляди хора туитваха срещу него, заявявайки, че е смазал цялата си женска фенбаза, което му се стори странно. Е аз Джев заяви, че има 15% женско население и той осъзна колко значителен е този процент, когато взе предвид милионите си абонати.

Въпреки това той заяви, че не вярва, че любовната връзка ще има толкова негативно въздействие върху другите. Той продължи да казва, че не обича да бъде в светлината на прожекторите и че не иска любовният му живот да бъде публичен.
FaZe Джев и Алексис се ожениха същата година, а на 11 ноември 2020 г. той обяви новината в Twitter.

Той не влезе в дълбочина в друго видео в YouTube, но показа сватбения си пръстен и направи същата новина. Той също така спомена, че реакциите на много хора са преувеличени.

Беше като огромно нещо. Просто е преувеличено, отбеляза той.

FaZe Jev и неговата приятелка

FaZe Jev разкри в същото видео, че се среща с Алексис от дълго време, дори преди да отвори своя канал.

Въпреки че много хора първо имаха негативни чувства към приятелката му, двамата бързо спечелиха голям брой последователи.
FaZe Джев и Алексис потвърдиха годежа си в Twitter през юли 2020 г.

В едно от видеата си той също го спомена. Той говори открито за връзката си с Алексис и показа своята благодарност към нея. Той продължи, че никой никога не е правил нещо подобно за него през живота му.

FaZe Jev каза, че я познава от дълго време и че това е било диво пътуване, благодари на всички, които са показали своята любов и подкрепа. FaZe Джев и Алексис се ожениха същата година, а на 11 ноември 2020 г. той обяви новината в Twitter. Той не влезе в дълбочина в друго видео в YouTube, но показа сватбения си пръстен и направи същата новина.

Популярни Публикации