Faze Apex - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Faze Apex е сензация в социалните медии и YouTube от Съединените щати. От друга страна, Faze Apex става все по-известен като съ-лидер на дежурството по повикване и публикува множество видеоклипове в YouTube, свързани с игри.

Бързи факти

Пълно име: Юсеф Абделфатах
Дата на раждане: 20 юни 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, предприемач, Esports геймър
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Адриана Скели
Нетна стойност 1,1 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Калифорния
Националност американски
Религия ислям
Братя и сестри 1

Биография на Faze Apex

Faze Apex е 25-годишен персонаж. Роден е на 20 юни 1996 г. в щата Калифорния, Съединени американски щати. Близнаци е неговата зодия. Той не е разкрил никаква информация за родителите или семейството си. Има брат, който е по-голям от него. Той се интересува от игри от малък. Неговата страст и интерес към игрите се разшириха, докато израстваше, гледайки видеоклипове за игри в YouTube. От гимназиалните си дни нататък той започва да прави своите видеоклипове за игри.

По същия начин той е от американска националност, но етническата му принадлежност не е известна. По същия начин Юсеф Абделфатах е истинското му име и той е ислямски последовател. Има и двама племенници.Що се отнася до образователния опит на Faze, няма много налична информация относно училището, гимназията или университета. Въпреки това изглежда, че е получил добро образование. Той се интересува от игри откакто беше в гимназията.

  Faze Apex възраст

Faze Apex

Височина и тегло

Faze Apex има красива личност. Той притежава подходящата физическа характеристика, която е по-подходяща за него. Той е висок 5 фута 9 инча, според измерванията на тялото му. Той също тежи около 73 кг (161 фунта). Няма обаче информация за физическите му размери. Косата му е черна, очите му също са черни.

кариера

Що се отнася до неговия бизнес живот, Apex качва видеоклипове в YouTube от тийнейджър. През 2008 г. той качва първото си видео в YouTube. След това той продължи да играе Call of Duty под името Arrocity HD. По същия начин Томас Оливейра формира клан Faze с Faze Housecat и Faze Resistance.

Понастоящем Apex е съсобственик на скандалния Call of Duty sniper Clan и Faze Clan. Има и собствен бизнес с дрехи. Той се грижи за почитателите си и дава всичко от себе си, за да им служи, и има значителни последователи от женски пол (почти половината от неговите последователи и абонати са жени). В резултат на това той има много абонати в канала си в YouTube.

През 2007 г. се появява и в реклама на енергийната напитка G-Fuel. През 2019 г. той участва и в реклами на Super Bowl.

Той е и собственик на Youtube канала Faze Clan. Този игрален отбор има най-много абонати в света. На 31 май 2010 г. каналът стартира. FaZe Sniping Intro, публикувано на 31 май 2010 г., е най-старото видео на канала. Fortnite Montages, aZe Pro Fortnite, #FaZeCast, #FaZeCast, Gumball 3000, FaZe House Hollywood, FaZe House Calabasas, FaZe House Austin и FaZe Full Throttle са някои от видеоклиповете в този канал.

Faze, за съжаление, не е спечелил никакви признания. Той не е номиниран за нито една от двете позиции. Той обаче получи много внимание заради способностите си за видео игри.

Нетна стойност на Faze Apex

Нетната стойност на Faze Apex , заплатата и доходите показват, че той е натрупал значителна сума пари. Той се появява в един от видеоклиповете в YouTube с над 2 милиона гледания. Неговото нетно състояние се оценява на около 1,1 милиона долара към октомври 2022 г. Той е събрал информация от своето племе и сайтове за социални медии. Той също така прави 787k-12.8k всеки месец чрез канала си в YouTube. Годишният му доход варира от ,4k до 5 000.

  Faze Apex нетна стойност

Faze Apex

Приятелка на Faze Apex, запознанства

Faze в момента е необвързан . Все още не се е женил. Сега той се концентрира върху кариерата си. Освен това е доволен и доволен самотен мъж.

Хората са любопитни за личния му живот, защото той е добре позната звезда в YouTube и известен геймър. Личният му живот, от друга страна, остава загадка. FaZe е много активен в социалните медии и дори пусна снимки на момченце на име FaZe Baby. От друга страна се съобщава, че бебето е негов племенник. Наскоро той публикува нова бебешка снимка в Instagram с надпис FaZe 2.0.

Преди това той публикува в Twitter, че е гей, но истината остава неизвестна. По отношение на предишните си връзки, той имаше двугодишен любовен годеж с Адриана Скейли. Те си сътрудничиха по видеоклипове в YouTube. Освен това през септември 2016 г. те прекратиха връзката си. Алекс откри, че момичето му има връзка с него.

Популярни Публикации