Фани Негеша- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, етническа принадлежност

Фани Негеша е медийна личност, модел, танцьорка, актриса, танцьорка и модел. Фани Негеша е най-известна като бившата приятелка на Марио Балотели, италиански футболист. Научете повече за Fanny Neguesha Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Фани Негеша
Дата на раждане: 10 юни 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: модел
Нетна стойност: 2 милиона долара
Държава: Брюксел, Белгия
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Марио Лемина
Разделям марио балотели
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Брюксел, Белгия
Националност белгийски
Етническа принадлежност смесен
Религия Кристиян
деца Исая-Цар Лемина
Facebook Фани Негеша във Facebook
Twitter Фани Негеша в Twitter
Instagram Фани Негеша Instagram
IMDB Фани Негеша IMDB

Възраст и ранен живот на Фани Негеша

Фани Негеша е родена в Брюксел, Белгия, на 10 юни 1990 г. В момента е на 31 години. Баща й е от италиански произход, а майка й е от египетски, руандийски и конгоански произход. Фани е от смесен етнос и е етнически белгиец. В резултат на това тя владее четири езика.

Израснала е в Белгия, Италия и испанския остров Тенерифе. Фани успя да скрие родителите си зад затворени врати. В резултат на това имената на родителите на Фани са неизвестни. Академичното образование на Негеша също не е известно.Височина и тегло на Фани Негеша

Колко висока е Фани Негеша? Тя е прекрасна млада дама. Фани е висока 5 фута и 9 инча (175 см). Тя тежи около 60 кг (132 фунта). Косата на Негеша е черна, а очите й са тъмнокафяви. Други подробности за измерванията на тялото на Фани се пазят.

  Фани Негеша

Височината на Фани Негеша (Източник: Instagram)

кариера

Фани Негеша започва професионалната си кариера на модел през 2010 г. В резултат на това Фани подписва договор с френската агенция за модели Lixya. По-късно същата година, през 2015 г., тя се появява в десетия сезон на италианското риалити шоу L’illsola Dei Famosi. Беше подобно на Celebrity Survivor в Италия.

В резултат на това това беше първото телевизионно риалити шоу на Фани. Фани започва своята певческа кариера през 2016 г., след като подписва договор за звукозапис с Def Jam France. Дебютният сингъл на Neguesha, Evasion, беше пуснат на 26 февруари 2016 г. Mac Tyler, френски рапър, също се появи в песента.

В резултат на това е включен в саундтрака на френския филм Pattaya. Вторият й номер едно сингъл беше издаден на 14 юни 2016 г. Третият й сингъл, Jober, беше пуснат на 28 август 2016 г. Фани също се появи в късометражния филм на канадския музикант Дрейк Моля, прости ми.

Антъни Мандлър режисира филма, който излезе на 26 септември 2016 г. Фани също подписа договор с Def Jan Recordings в Съединените щати. Фани Негеша придоби популярност в резултат на връзката си с Марио Балотели. Марио е футболист от Италия. Той започва кариерата си с Lumezzane и прави дебюта си при старшата, когато е на 15 години.

Нетната стойност на Фани Негуеша 2022 г

Колко е нетната стойност на Фани Негеша? Работила е по различни проекти. Създала е име като модел, актриса и певица. В резултат на това Fanny доказа, че е изключително гъвкав, постигайки успех в различни области. Фани несъмнено е спечелила сериозна сума пари. Към 2022 г. приблизителната нетна стойност на Фани Негеша се оценява на 2 милиона долара.

Фани Негеша Гадже и запознанства

Кой беше гаджето на Фани Негеша? Фани Негеша се омъжи за Марио Балотели през януари 2013 г. Той е професионален футболист от Италия. Тя получи много внимание в резултат на връзката им. В резултат това също й помогна да утвърди своята популярност. За съжаление, те се разведоха през септември 2014 г., след само 6 месеца годеж. Тя също така заяви, че не е имало враждебност и че са се разделили като приятели.

Фани беше тази, която се отказа от годежа. Освен това тя твърди, че основната причина е ревността на Балотели. По-късно същата година, през септември 2017 г., тя започна да се среща с футболиста Марио Лемина. На 2 март 2018 г. Фани обяви бременността си чрез Instagram. Тя даде малко на момче на име Isaiah-King Lemina през август 2018 г.

Също така, знайте за Нетна стойност на Таеха, биография, възраст, гадже, височина

Популярни Публикации