Фалън Шеррок- Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Съпруг, Височина, Кариера

Фалън Шеррок е английска професионална играчка на дартс, която постигна значителни успехи в кариерата си, включително достигане до финала на Световното първенство по дартс на BDO през 2015 г., където завърши втора след Лиза Аштън. Научете повече за нетната стойност на Фалън Шеррок, биография, възраст, националност, съпруг, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Фалън Шеррок
Псевдоним Фалън
Известен като Професионален играч на дартс
Рождена дата 1 юли 1994 г
Възраст на 27 години
Хороскоп Водолей
Родно място Бъкингамшир, Англия
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 52 кг
Измервания на тялото N/A
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
образование N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 2 милиона долара

Епоха и ранен живот на Фалън Шеррок

Фалън Шеррок е роден в Бъкингамшир, Англия, на 1 юли 1994 г . През 2021 г. тя отпразнува своя 27-ми рожден ден. Нейната националност е англичанка и е от бяла етническа принадлежност. Тя също има сестра близначка, Фелисия, която е играч на дартс и двамата представляваха Англия за младежи в WDF Europe Cup Youth през 2011 г. Повече подробности за нейните родители, образование и ранен живот ще бъдат добавени скоро.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с отличен и готин характер. Fallon Sherrock е 5 фута 5 инча висок и тежи около 52 килограма . Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има кафяви очи.  Фалън Шеррок

Fallon Sherrock (Източник: google)

Нетната стойност на Фалън Шеррок 2022 г

Колко е нетната стойност на Фалън Шеррок? Нетното състояние на този известен играч на дартс е милиона към 2022 г. Въпреки това тя е спечелила £57 758 от парични награди в кариерата си. Тя е отдадена и усърдна дама, която преследва страстта си. Няма налична информация за нейните превозни средства.

кариера

Fallon Sherrock изрази своята благодарност за невероятната реакция на нейните исторически победи на PDC World Darts Championship, тъй като Billie Jean King поведе световна вълна от комплименти. Тя стана първата жена, която победи играч на дартс мъже в най-престижния турнир в спорта миналата седмица, и тя повтори постижението в събота, като победи един от най-високопоставените играчи в света. 25-годишната, която започна спорта, когато беше на 17, след като напусна работата си като фризьор, каза, че е предизвикателство да се разбере изливането на похвали. Пътят й от професионален фризьор до легенда в дартс е невероятен. Тя е уважаван играч от много години, но се появи като отличен играч през 2019 г. и потвърди позицията си на PDC World Championships миналата седмица.

Fallon Sherrock съпруг и брак

С кого се среща Фалън Шеррок? Фалън Шерок е омъжена дама. Тя има дете на име Рори, което се роди през 2014 г. За половинката й обаче не се знае нищо. Към днешна дата двойката се радва на щастлив живот без прекъсвания. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална. Те си прекарват чудесно.

Популярни Публикации