Фади Фаваз- Уики, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

каза Фаваз е австралийски фризьор и фотограф. Той не е известен с кариерата си, но остана в очите на обществеността благодарение на връзката си с британския музикант Джордж Майкъл. Той беше последният човек, който видя певеца Джордж Майкъл жив преди смъртта му през 2016 г.

Бързи факти

Рождено име каза Фаваз
Псевдоним Казвам
Дата на раждане 24 май 1973 г
Възраст (към 2022 г.) 49 години
Популярни за Остава във връзка с певеца Джордж Майкъл
език Английски
Училище Местно училище в родния град
образование Завършвам
Алма матер Държавен университет
Професия Фризьор и Фотограф
Сексуалност Хомосексуален
Зодия зодия Близнаци
Националност Briitish
Етническа принадлежност австралиец
Място на раждане Австралия
Сегашен адрес Лондон
Нетна стойност - милиона USD (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 85 кг

Възраст и ранен живот на Фади Фауаз

каза Фаваз беше роден на 24 май 1973 г. в страната Австралия. След завършване на обучението си се премества в Лондон. Той остана там до края на живота си. Дори когато все още е пред камерата, Фади никога не разкрива нищо за своето възпитание или ранно съществуване. Той също така не разкрива училището или колежа, които е посещавал.

Височина и тегло на Фади Фауаз

Фади Фаваз е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 85 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и сиви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. каза Фаваз

Нетната стойност на Фади Фауаз

Колко е нетната стойност на Фади Фаваз? Не е известно какви са текущите приходи и доходи на Фади, но в момента той живее в имот на бившия си великолепен приятел, който струва повече от 5 милиона долара. Към октомври 2022 г. се смята, че нетното състояние на Фади Фаваз е между 5 и 6 милиона долара.

кариера

Кариерата на Фади не беше много забележителна. Твърди се, че е започнал своята фотографска кариера през 2003 г. Той продължи като фотограф на свободна практика. Неговите фотографски способности са оценени от общността Flickr. Fawaz също е работил като професионален фризьор за редица модели. Работил е като фризьор на знаменитости с групата The Pussycat Dolls и Наоми Кембъл. Той имаше кратка поява като касиер на паркинга в телевизионния сериал SliDE през 2011 г.

Приятелка на Фади Фаваз и срещи

С кого се среща Фади Фауаз? Преди да срещне Джордж, Майкъл Фади имаше връзка с ирландския певец Стивън Гейтли, който почина през 2009 г. Първоначално Фади срещна Джордж Майкъл през 2009 г., по време на връзката му с Кени Гос. Когато връзката на Джордж с Кени Гос приключи официално през 2011 г., той започна да се среща с Фади Фауаз.

Когато папарашка камера засне романтична връзка между Фади и Джордж, медиите разбраха за връзката им. Фади е подпомагал и подкрепял Джордж Майкъл в справянето с личните предизвикателства през цялото им партньорство. През 2015 г. Фади оказа емоционална подкрепа на Джордж, когато беше на рехабилитация от наркотици в Швейцария. По-късно, на 25 декември 2016 г., любовният партньор на Фади почина.

Популярни Публикации