Evie Rich- Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Гадже, Tik Tok, Кариера

Еви Рич е тийнейджър YouTuber от Съединените щати, който публикува свързани със семейството шеги, видеоблогове, комедии и видеоклипове с предизвикателства. Еви Рич е един от най-популярните тийнейджъри в YouTube в Америка. Нейните безгрижни шеги и игрив характер й спечелиха голяма база от фенове и до днес. Научете повече за нетната стойност на Еви Рич, биография, възраст, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, Tik Tok, кариера

Бързи факти

Пълно име: Еви Рич
Дата на раждане: 28 октомври 2004 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: youtuber
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0k-5 милиона
Заплата 120 хиляди долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата Рус
Родно място Северна Каролина
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
баща Даниел Рич
Майка Кендал Рич
Братя и сестри четири (Капри, Бринли, Себи и Хамптън)
Youtube Еви Рич Youtube
Instagram Еви Рич в Instagram

Еви Рич Възраст и ранен живот

Еви Рич е родена в Северна Каролина през 2004 г. Всяка година на 28 октомври тя празнува рожден ден. Тя е сега 18 годишен. Нейната зодия е Скорпион и има забавен характер.

  Еви Рич Ейдж

Еви Рич Ейдж



Еви Рич е дъщеря на Даниел и Кендал Рич. Тя е от кавказки произход. Семейството й е религиозно християнско. Еви е най-голямото от четири деца. Тя също има трима братя и сестри на име Капри, Бринли и Себи. По същия начин тя има осиновен брат на име Хамптън. Еви беше общително дете, което обичаше да опитва нови неща. Харесва й мажоретките и танците.

Височина и тегло на Еви Рич

Колко висока е Еви Рич? Прекрасният млад YouTuber е безспорно привлекателен. Еви е висока 5 фута 4 инча и тежи 52 кг. Нейните лешникови очи и руса коса са зашеметяващи. Нейната стройна и слаба физика също е много привлекателна.

  Еви Рич

Еви Рич (Източник: Instagram)

Evie Rich Education

За ранното си образование 16-годишната YouTuber е била на домашно обучение. По същия начин тя не е разкрила никакви планове или не е дала информация за това къде може да посещава гимназия.

Професионален живот и кариера на Еви Рич

В каналите на семейството си и в собствения си канал в YouTube, младият YouTuber създава и публикува видеоклипове с комедия, шега и мукбанг. В YouTube те имат канал, наречен „Its R Life“. По същия начин те дебютираха в YouTube на 1 август 2016 г. Родителите Кендал и Даниел управляват семейния канал в YouTube, докато Еви също служи като мениджър на канала.

В течение на пет години каналът „Its R Life“ натрупа колосалните 1,3 милиона абонати. След успеха на канала на семейството си в YouTube, Еви отвори свой собствен канал, наречен Evie Rich, преди акаунта на семейството си, който има 37,4k видеоклипа. Каналът е основан през 2011 г. и е специализиран във влогове, шеги и видеоклипове за мукбанг.

Първият видеоклип в семейния канал е озаглавен „The Making of the Rich Life-Rain or Shine“. Видеото е публикувано на 8 август 2016 г. и има над 72 хиляди гледания. Освен това каналът Their Family най-накрая привлече вниманието, след като няколко от техните видеоклипове с шеги станаха вирусни. Най-популярният им видеоклип е озаглавен „Ние трябваше да се обадим на 911“. Видеото е гледано над 9,6 милиона пъти.

За много зрители семейните видеоклипове са техният източник на семейно съдържание. Към днешна дата каналът е публикувал 1317 видеоклипа и е получил фантастичен отзвук от своите зрители. Видеоклиповете са гледани общо 213 415 973 пъти. Освен това личният акаунт на Еви получава положителни отзиви от своите зрители.

Нетната стойност на Еви Рич

Колко е нетната стойност на Еви Рич? YouTube каналът на нейното семейство получи сребърен и златен бутон за възпроизвеждане от YouTube за достигане съответно на 100 000 и един милион последователи. Точната нетна стойност на Еви Рич не е известна. Нетната й стойност се оценява на между 100 000 и 5 милиона долара към 2021 г.

  Еви Рич Нетуърт

Еви Рич Нетуърт

Нейните канали в YouTube са източникът на по-голямата част от нейното богатство. Освен това тя печели около 120 000 долара годишно от YouTube, а също и от спонсори в Instagram.

Еви Рич Гадже и срещи

Кой е гаджето на Еви Рич? Самата Еви в момента няма връзка. Междувременно тя се радва на силни връзки с приятелите и семейството си. Освен това тя посвети по-голямата част от времето си на канала си в YouTube, както и на създаване на съдържание и публикуване на видеоклипове в YouTube.

Еви няма скандали както в личния, така и в професионалния си живот и е добър човек по душа. Тя е запазила изключително чист образ на себе си в интернет.

Социална медия

Еви Рич е сензация в социалните медии, която е активна в различни платформи. Тя има 63 хиляди последователи в Instagram. По същия начин 16-годишното момиче е активно в Snapchat и TikTok.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Щастливият й камък е гранат.
  3. Нейният щастлив цвят е лилав.

Също така, знайте за Нетна стойност на Vitalyyboo, биография, възраст, приятелка, Instagram

Популярни Публикации