Евелин МакГий - Възраст, височина, съпруг, нетно състояние, кариера, етническа принадлежност

Евелин Брабъм Макгий е родена на 23 юли 1963 г. В момента е на 58 години. Родена е в Чарлстън, Южна Каролина, САЩ. Освен това тя е актриса, която се е появявала в няколко проекта, включително The Hobbit: The Desolation of Smaug. Тя обаче е може би най-известна като съпругата на комика и телевизионния водещ Стивън Колбърт. Научете повече за Evelyn McGee Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, съпруг, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Евелин Макгий
Професия актриса
Рождена дата 23 юли 1963 г
Възраст 58 годишен
Родно място Чарлстън, Южна Каролина, САЩ
Пълно име Евелин Брабъм Макгий
Зодия N/A
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 1 милион долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво

Evelyn McGee Net Worth 2022

Според източници, Evelyn McGee има нетна стойност от повече от милион към 2022 г., спечелена чрез успех в различните си начинания. Богатството й най-вероятно е нараснало значително поради успеха на съпруга й, чиято нетна стойност е 45 милиона долара. Очаква се богатството й да се увеличи, докато тя продължава своите начинания.

Евелин Макгий със съпруга си (Източник: Instagram)Детство и образование на Евелин Макгий

Въпреки че малко се знае за детството на Евелин, тя е родена в добре установено семейство; баща й е работил като съдебен истец за Buist Smythe McGee. Тя се записва в колежа по изкуства и науки към Университета на Вирджиния, след като завършва гимназия с надеждата да преследва кариера в сценичните изкуства. Завършва през 1985 г. двойна специалност по английски и драма.

Как Евелин Макгий преследва кариерата си? Професионален живот

Въпреки това, поради начина, по който се развиха нещата за нея, тя не получи много големи актьорски роли. Едва през 1999 г. тя е избрана за Strangers with Candy, култов хит, който проследява историята на 46-годишен, който се завръща в гимназията като първокурсник. Тя се превъплъщава в сестра Честнът в поредицата и по-късно ще повтори ролята си във филм-предистория с участието на нейния съпруг Стивън Колбърт, който излиза през 2005 г.

Стивън Колбърт е актьор, писател, продуцент и комик, известен най-вече с водещия на The Colbert Report от 2005 до 2014 г. и водещ на The Late Show със Стивън Колбърт през следващата година. Първоначално иска да стане актьор, но след като работи като дубльор на Стив Карел, се увлича от импровизационния театър. Преди да се появи в сериала Strangers with Candy, той става писател и изпълнител, което му позволява да остави своя отпечатък с първата си видна роля на скрития гей учител по история Чък Ноблет.

Когато се присъединява към актьорския състав на The Daily Show на Comedy Central, той бързо се издига до известност и признание като кореспондент. Той напусна в пика на популярността си, за да бъде водещ на The Colbert Report, който следваше подобен формат на предишното му шоу и бързо се превърна в един от най-високо оценените сериали в мрежата, което му спечели покана да участва на вечерята на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом. Той е получил множество отличия, включително девет Primetime Emmy, две награди Peabody и две награди Grammy. През 2017 г. той беше домакин на 69-те награди Primetime Emmy, което беше един от най-новите му проекти.

Кой е съпругът на Евелин Макгий? Връзка и дела

Според интервюта Колбърт се запознава с Макгий на световната премиера на Hydrogen Jukebox на Spoleto Festival USA в Чарлстън. Той описва срещата като любов от пръв поглед, като по-късно двамата откриват, че са израснали в един квартал и имат много общи приятели. Противно на общоприетото схващане, тя се среща първо с Джон Стюарт, преди да срещне бъдещия си съпруг през 1990 г. Евелин и Стивън се женят през 1993 г. и имат три деца. В момента семейството живее в Монклер, Ню Джърси.

Не е известно дали тя има същите вярвания като съпруга си, но много източници смятат, че е така. Известно е, че той е демократ и го заяви в интервю, но той заяви, че няма проблеми с републиканците, а само с политиката на републиканците. Нещо повече, той също е благочестив римокатолик и ръкоположен служител в манастира на църквата Universal Life, където преди това е преподавал в неделното училище. Той загуби облог през 2017 г., което доведе до седеммесечна веганска диета, но оттогава се върна към яденето на риба, въпреки че вече няма да яде нищо с копито.

Социална медия

Подобно на много други актриси, тя е активна в социалните медии с акаунт в Twitter. Тя обаче публикува само няколко пъти в годината, най-вече в подкрепа на каузите на съпруга си. Съпругът й, от друга страна, е много активен онлайн, популяризирайки както шоуто си, така и политическите си възгледи. Шоуто му има и канал в YouTube, където редовно се публикуват сегменти от записани преди това епизоди. Неговата онлайн активност е сравнима с тази на повечето водещи на късно вечерно токшоу, много от които са разширили обхвата си в интернет.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 5.
  2. Щастливият й камък е аметист.
  3. Щастливият цвят на Евелин е син.

Популярни Публикации