Евелин Лозада - Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Евелин Лозада е американска телевизионна личност, говорител и модел. Освен това Евелин Лозада е добре известна с появата си в риалити шоуто Basketball Wives на VH1 и с това, че е бивша съпруга на играча от НФЛ Чад Джонсън.

Бързи факти

Пълно име: Евелин Лозада
Дата на раждане: 10 декември 1975 г
Възраст: 46 години
Хороскоп: Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионна личност, модел, говорител, автор
Държава: Америка
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Антонио Уокър, Карл Крофорд
Развод Чад Джонсън
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите Тъмнокафяви очи
Цвят на косата Тъмно кафява коса
Размер на тяло 34-25-34
Родно място Бруклин, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност афро-пуерториканец
Религия католик
образование Местна гимназия
баща Ненго Лозада
Майка Силвия Ферер
Братя и сестри 1
деца две

Биография на Евелин Лозада

Евелин Лозада е роден на 10 декември 1975 г. в Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Тя е родена под зодиакалния знак Стрелец и ще навърши 45 години през 2021 г. Евелин Александра Лозада е нейното име. Освен това тя е американска гражданка, римокатолик и с афро-пуерториканско потекло.

Освен това Ненго Лозада е името на баща й, а Силвия Ферер е името на майка й. Тя е отгледана в Бронкс от майка си и неидентифицирана сестра. По-късно тя се премести в Маями от Бронкс през 2007 г., където работи като секретарка на развлекателния адвокат. Освен това малко се знае за детството й, но можем да предположим, че родителите й са я отгледали добре в родния й град.Що се отнася до академичните пълномощия на Евелин Лозада, има оскъдна информация за нейната образователна кариера. Можем да предположим обаче, че е учила в престижен университет и е завършила образованието си в родния си град.

  Евелин Лозада възраст

Евелин Лозада

Височина и тегло на Евелин Лозада

Евелин Лозада е висок 5 фута 7 инча с тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи. Освен това Лозада тежи 56 килограма и има измерване на тялото 34-25-34 инча.

кариера

Евелин Лозада започва кариерата си през 2007 г. в Маями като секретарка на адвокат по развлеченията. След това тя съосновава Dulce, бутик за обувки в Корал Гейбълс, Флорида. След като се омъжи за играча на NFL Чад Джонсън, тя направи своя телевизионен дебют в риалити шоуто Basketball Wives. Освен това шоуто описва живота на съпругите, приятелките и бившите съпруги на професионалните баскетболисти.

Тя спечели огромна популярност и си създаде име в развлекателната индустрия в резултат на шоуто. След появата й в Basketball Wives й беше предложено друго риалити шоу, озаглавено Eve and Ocho. Освен това шоуто трябваше да проследи личния й живот с тогавашния й съпруг Чад, но никога не беше излъчено.

След това тя участва в телевизионния риалити сериал Iyanla Fix My Life през 2012 г., където тя стана фокусна точка на шоуто. След това, през 2015 г., тя се появи в риалити шоуто Livin’ Lozada заедно с дъщеря си Shaniece Hairston. Тя също си сътрудничи със своя бранд стратег Кортни Паркър по романа от 2012 г. The Wives Association Inner Circle.

Освен това, Cash Money Content Books публикува нейния роман, The Wives Association, който проследява млада жена, която се жени за футболна звезда и след това формира група от други спортни съпруги. След това тя си сътрудничи с Холи Лоринка по романа „Перфектната среща“, който беше публикуван през 2019 г.

На следващата година тя написа заедно с Холи Лоринц „Грешният мистър Дарси“. Тя позира и за кампанията на PETA I’d Rather Go Naked Than Wear Fur през декември 2012 г. След това, през септември 2017 г., тя стартира онлайн кампанията за набиране на средства Turn Hurt Into Joy в полза на оцелелите от домашно насилие и сексуално насилие.

Евелин Лозада Нетна стойност

Евелин Лозада е натрупала значително състояние като модел, телевизионна личност и в други начинания. Според онлайн източници тя струва приблизително 4 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

  Евелин Лозада нетна стойност

Евелин Лозада

Евелин Лозада Съпруг, брак

Евелин Лозада се омъжи за играча на НФЛ Чад Джонсън в Сейнт Мартин на 4 юли 2012 г., но се раздели на 9 септември 2012 г. Преди това, от 1989 до 1995 г., тя имаше връзка с непознат мъж. Тя ражда дъщеря на име Шанис Харистън на 11 април 1993 г. с непознатия си приятел. Тя започва да се среща с играча от НБА Антонио Уокър през 1998 г. и излиза с него до 2008 г.

Освен това двойката прекрати десетилетната си връзка, защото не успяха да намерят ритъм. През юли 2013 г. тя започва да се среща с бившия бейзболист Карл Крауфорд и по-късно се сгодява за него. След това тя роди син през 2014 г., но двойката се раздели през август 2017 г. Според онлайн източници тя може да е необвързана в момента.

Що се отнася до слуховете и противоречията на Евелин Лозада, тя остава страничен наблюдател досега. Освен това тя е по-загрижена за личния и професионалния си живот, отколкото за слухове от всякакъв вид.

Популярни Публикации