Ева Пилигрим - Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Ева Пилигрим е роден на 30 август 1982 г. в Сеул, Южна Корея, и е журналист, станал известен като кореспондент на ABC News. Тя се появява в предавания като ABC World News Tonight с David Muir, Good Morning America и Good Morning America Weekend Edition в това си качество. Искате ли да научите повече за тази известна журналистка и телевизионна водеща, от детството й до последните й професионални начинания, както и личния й живот? Ако е така, останете, защото сме на път да ви доближим до Ева Пилигрим.

Бързи факти

Истинско име Ева Пилигрим
Професия журналист
Рождена дата 30 август 1982 г
Родно място Сеул, Южна Корея
Пълно име Ева Пилигрим
Зодия Лео
Майка N/A
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 3 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Корейско-американски
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 48 кг
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен

Ева Пилигрим Височина, тегло и измерване на тялото

Ева не само има мозък, но и разпознава зашеметяващия външен вид. Тя е висока 5 фута 7 инча (1,73 м) и тежи приблизително 105 фунта (48 кг). Нейните мерки са 32-24-34 инча и има кафяви очи и черна коса.

Eva Pilgrim Height (Източник: Pinterest)Ева Пилигрим Образование

След като завършва гимназия, Ева се записва в Университета на Флорида, където получава бакалавърска степен, преди да продължи образованието си в Университета на Южна Каролина.

Eva Pilgrim Кариера, професионален живот

Първата работа на Ева след завършване на образованието й беше като уеб продуцент в WIS-TV в Колумбия, която тя заемаше две години, преди да премине към WVVA в Блуфийлд. Ева работи като репортер и сутрешен водещ за Fox в Шарлот две години, преди да стане водещ на новините и репортер на станцията. Тя заема тази позиция в продължение на три години, като през това време се фокусира върху таксиметрови шофьори, които отказват да превозват хора в инвалидни колички и разкрива жена, която мами военни офицери в Съединените щати. Тя отново смени работата си през 2009 г., когато напусна Fox Charlotte, за да се присъедини към WXIN TV, и след това отново през 2012 г., когато се присъедини към WPVI.

Ева остави своя отпечатък, където и да отиде, и името й стана по-известно в индустрията за излъчване на новини.
Тя беше забелязана от служители на ABC News, докато работеше за WPVI, филиал на ABC, и й беше предложен договор да се присъедини към основната мрежа. Тя официално стана кореспондент на ABC News през 2016 г. Оттогава тя се появява в различни предавания, включително ABC World News Tonight with David Muir (2016-2017), Good Morning America (2016-2018), ABC News Nightline (2018) ) и Good Morning America Weekend Edition (2016-2018), наред с други, които я изстреляха към славата. Тя е докладвала за много истории, включително горския пожар в Северна Калифорния, и наскоро беше назначена за съ-водещ на Good Morning America, след като Пола Фарис напусна.

Нетната стойност на Ева Пилгрим 2022 г

Ева измина дълъг път от началото на кариерата си до кореспондент на ABC News. Тя се мести от град на град, работейки за различни телевизии. Упоритостта й обаче се отплати и тя вече е един от най-известните журналисти. И така, замисляли ли сте се някога за нетната стойност на Ева Пилигрим към края на 2022 г.? Според надеждни източници нетната стойност на Pilgrim е нараснала до над 3 милиона долара към 2022 г.

Ева Пилигрим Запознанства, връзки и афери

Ева има връзка с музиканта Клейтън Андерсън, който стана известен след спечелването на конкурса „Следващата голяма звезда“ на Кени Чесни през 2008 г. Двойката е заедно от дълго време и от време на време се носят слухове, че ще се женят, но Ева и Клейтън са запазили мълчание за връзката си. Ева обича да свири на цигулка и да кара мотоциклета си, когато не работи.

Социална медия

Популярността на Ева нарасна в социалните медийни платформи, особено Facebook и Instagram, въпреки че тя също не е непозната за Twitter. Нейната официална страница във Facebook има над 38 000 последователи, с които тя е споделила най-новите си професионални начинания, като например скорошни истории за наводнения в Еликот Сити, Мериленд. Ева може да бъде намерена в Instagram, където има над 26 000 последователи, които се радват на снимки и видеоклипове от нейната работа, като появата й в Good Morning America, както и репортажи за горските пожари в Северна Калифорния, сред много други публикации. Ева е активна и в Twitter, където има 20 000 последователи, така че ако все още не сте фен на тази известна телевизионна личност и журналист, сега е моментът да станете такъв; просто отидете на нейните официални страници.

Факти

  1. В момента Ева има връзка.
  2. Тя е активна в социалните мрежи.
  3. Тя обича юфка.

Популярни Публикации